Indholdsfortegnelse:

Aaron Staton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Aaron Staton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Aaron Staton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Aaron Staton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: L.A. Noire: "The Technology Behind Performance" 2024, April
Anonim

Aaron Statons nettoværdi er $4 millioner

Aaron Staton Wiki Biografi

Aaron Staton er en Huntington, West Virginia-født amerikansk skuespiller, bedst kendt for sin optræden i serien "Mad Men", hvor han portrætterer karakteren Ken Cosgrove. Han er født den 2. august 1980 og er en af de mest talentfulde skuespillere på tv. Vinder af Screen Actors Guild Award som en rollebesætning i "Mad Men", Aaron har været aktiv inden for skuespil siden 2005.

En af de mest fremtrædende skuespillere på tv, kan man undre sig over, hvor rig er Aaron lige nu? I 2015 har han talt sin nettoformue til et beløb, der anslås til 4 millioner dollars. Det er overflødigt at sige, at størstedelen af hans rigdom er blevet samlet fra hans involvering i underholdningsindustrien som tv-skuespiller. Hans præstationer i flere tv-serier samt videospil som "L. A. Noire" har været meget betydningsfulde i at tilføje til hans rigdomme.

Aaron Staton nettoværdi $4 millioner

Opvokset i Huntington og Jacksonville, Florida, dimitterede Aaron fra Terry Parker High School i 1998, hvorefter han tilmeldte sig Carnegie School Of Drama og fik sin grad i 2004. Efter college valgte Aaron at have en karriere som tv-skuespiller, og han indledte det med at være gæstestjerne i serien "Lov & Orden". Senere fik han en tilbagevendende rolle i "7thHimlen", hvor han portrætterede Daniels karakter. Selvom rollen var kort, og han kun var med i tre afsnit, gav dette Aaron eksponering som skuespiller. I mellemtiden gæstede han også flere serier, herunder "August Rush", "The Nanny Diaries", "Without A Trace" og flere.

Til sidst blev Aaron i 2008 castet i serien "Mad Men" sammen med cast-medlemmerne Rich Sommer, Jon Hamm og andre. I serien portrætterede Aaron rollen som Cosgrove, hvilket blev hans mest værdsatte og populære rolle. Som en del af denne serie lykkedes det ham også at vinde to Screen Actors Guild Awards i 2008 og 2009 sammen med resten af rollebesætningen for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama. Det er overflødigt at sige, at dette blev hans gennembrudsrolle, som gjorde Aaron til et populært navn på tv. Derudover hjalp denne serie også Aaron i hans stigende nettoværdi.

Desuden har Aaron også optrådt i flere andre populære serier, herunder "Imaginary Bitches", "Person Of Interest", "Preservation" blandt andre. Især var han også med i dramaserien "The Good Wife" som Todd Roda i to afsnit. Alle disse dramaprojekter har hjulpet ham i vid udstrækning med at finpudse hans skuespillerevner, samtidig med at han har øget hans rigdom. Bortset fra tv har Aaron også været tilknyttet videospillet med titlen "L. A Noire", som gav ham en NAVGTR-pris og en nominering til en BAFTA-pris.

Tager man hans personlige liv i betragtning, kan vi se, at Aaron har været gift med Connie Fletcher siden 2006, og parret er forældre til deres tre børn. Indtil videre har Aaron levet som en af de mest fremtrædende og succesrige tv-skuespillere, mens hans nuværende nettoværdi på 4 millioner dollars har sørget for hans daglige liv.

Anbefalede: