Indholdsfortegnelse:

Melissa Rivers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Melissa Rivers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Melissa Rivers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Melissa Rivers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Melissa Rivers Breaks Silence Following Mother's Funeral 2024, April
Anonim

Melissa Rivers nettoværdi er $100 millioner

Melissa Rivers Wiki Biografi

Melissa Warburg Rosenberg er også kendt som Melissa Joan Rivers, Melissa Rivers, MWR og M. W. Rivers. Melissa er kendt som en skuespillerinde, programvært og tv-producer, der har været i stand til at akkumulere en anslået nettoværdi så utroligt høj som $8 millioner. Melissa har gjort mange bemærkelsesværdige optrædener på tv, men hendes bedst kendte roller har været i "The Last Guy on Earth", "Top Cat and the Beverly Hills Cats", "Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story" og "Roast" af Joan Rivers”. I dag er Melissa en af de rigeste kvinder i USA takket være al hendes skuespillerindsats. Melissa Warburg Rosenberg blev født den 20. januar 1968 på Manhattan, New York, USA.

Melissa Rivers nettoværdi $8 millioner

Hun er en datter af berømte forældre: hendes mor er Joan Alexandra Molinsky, bedre anerkendt på grund af hendes navn på scenen, som er Joan Rivers - amerikansk komiker, forfatter og skuespillerinde. Melissas far var Edgar Rosenberg, kendt som tv- og filmproducent i USA. Som ung studerede Melissa på John Thomas Dye School i Bel-air og gik senere på The Buckley School i Californien. Efter sine studier i skolen modtog M. Rivers en grad ved University of Pennsylvania. Så begyndte Melissas karriere i en showforretning, og hun begyndte at tjene sin egen nettoværdi. Første gang, hvor Rivers' nettoværdi steg, var i 1990, da hun arbejdede som reporter for "CBS This Morning". Desuden blev hendes navn også forbundet med MTV-kanalen. Selvfølgelig er Melissa Rivers også kendt i dag som en stor skuespillerinde efter at have optrådt i mange tv-shows. For eksempel kunne Melissa ses i "Beverly Hills 90210", "Silk Stalkings" og også "The Comeback". I 2002 var Melissas nettoformue høj nok til også at arbejde i større projekter. Hun optrådte i den berømte "I'm a Celebrity… Get Me Out f Here!" – dette reality-tv-spil blev sendt i august, og det var en fantastisk mulighed for Melissa at gøre sin løn endnu højere, da det var den store tilføjelse til den nettoformue, som Melissa anslåede.

Melissas nettoværdi er også høj nok til at støtte mange forskellige velgørende organisationer. For eksempel er hun en aktiv dyrebeskytter mod mennesker og blev endda set i anti-pelskampagnen organiseret af PETA i år 2003. Firmaets slogan var "Fake It… for the Animal's Sake". Endnu en stor aktivitet var Rivers' spil i en berømt "Who Wants To Be a Millionaire" - der tjente hun mere end 22 tusind dollars og gav alle sine tjente penge til Alzheimers sygdomsforskningsfond.

Når vi taler om det personlige liv, blev Melissa gift med John Endicott i år 1998, men dette forhold var ikke rigtig længe, da parret gik fra hinanden efter 5 års samliv. Men Melissa har sønnen Edgar Cooper Endicott, som blev født i år 2000. For publikum er hendes søn kendt takket være hans optræden i showet "Joan & Melissa: Joan Knows Best?".

Så nu ved du, hvor rig Melissa River er.

Anbefalede: