Indholdsfortegnelse:

Carlos Pena, Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Carlos Pena, Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Carlos Pena, Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Carlos Pena, Jr. Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Carlos PenaVega And Kendall Schmidt - Boyfriend (Big Time Rush Mini-Clip 2018) | AlexisABC 2024, April
Anonim

Carlos Pena, Jr.s nettoværdi er $4 millioner

Carlos Pena, Jr. Wiki Biografi

Carlos Roberto Pena, Jr. blev født den 15thaugust 1989 i Columbia, Missouri, USA, af spansk, dominikansk og venezuelansk afstamning. Han er bedst kendt for ikke kun at være en amerikansk sanger, sangskriver, rapmusiker, men en danser og skuespiller, der er kendt af verden som Carlos Garcia i TV-serien kaldet "Big Time Rush", og medlem af boybandet med samme navn. Han er også anerkendt som tv-instruktør. Hans karriere har været aktiv siden 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Carlos Pena, Jr. er? Kilder anslår, at Penas nettoværdi er $4 millioner i slutningen af 2015, hvor hovedkilden til dette beløb er hans skuespillerkarriere. Derudover har Pena optrådt i forskellige annoncer, og disse har også tilføjet hans nettoværdi. En anden kilde til hans rigdom kommer fra hans danse- og sangkarriere. Der er ingen tvivl om, at hans nettoformue vil blive højere i den nærmeste fremtid.

Carlos Pena, Jr. Nettoværdi $4 millioner

Carlos Pena blev opvokset i Weston, Florina, i en stor familie, af sin far Carlos Pena, Sr. og hans mor Margarita Pena. Han var elev på Sagemont Upper School i Weston. Side om side med sin uddannelse begyndte han at tjene penge ved at lave optrædener i lokale musicalproduktioner som "Grease" og "Man of La Mancha". Han medvirkede også i "Titanic", en produktion af American Heritage School. Dette havde en enorm indflydelse på at opmuntre ham til at fokusere på en skuespillerkarriere, så han flyttede til Los Angeles for at fortsætte med at forfølge dette mål.

I 2004, da han kun var 15 år gammel, begyndte hans professionelle skuespillerkarriere takket være hans første betydelige optræden i tv-dramaserien "E. R" i rollen som Arlo Escobar. Senere havde han flere gæsteroller i andre tv-shows såsom "Ned's Declassified School Survival Guide" (2004-2005) som King Bee, "Judging Amy" (2005) i rollen som Diego Valdesera, "Summerland" (2005)) som studerende, såvel som at optræde i en række af Super Soaker tv-reklamer for vandpistollegetøjet. Kort efter havde han en rolle i "Little Shop of Horrors"-musicalen, som bragte ham en nominering til hovedrolle i en musical. Alt dette har tilføjet hans nettoværdi.

Året 2007 var et af Penas mest succesrige år, da han blev en konkurrent i MTV reality-serien ved navn "Making Menudo".

I 2009, mens Pena studerede musikteater på Boston Conservatory, kaldte hans manager ham til audition til et nyt Disney TV-show kaldet "Big Time Rush", på kanalen Nickelodeon, skabt af Scott Fellows. Ved auditionen vandt Pena hovedrollen som Carlos Garcia, så han flyttede til Hollywood samme år. Dette tv-program fokuserer på Hollywood-ulykker af Logan, Kendall, Carlos og James, fire hockeyspillere fra Minnesota, efter at de er blevet udvalgt til at danne et boyband med samme navn - "Big Time Rush", også kendt som "BTR". Dette popboyband underskrev en kontrakt med Nick Records og senere med Columbia Record, og deres første single blev opført i det første afsnit af showet. I slutningen af 2015 har bandet udgivet tre albums: "BTR", "Elevate" og "24/Seven". På disse albums har Pena skrevet en række sange, såsom "Oh Yeah" fra det første album, "Invisible" fra det andet album, og på det tredje album har han skrevet næsten hver eneste sang. Det sidste afsnit af dette tv-show blev sendt i 2014, da Pena besluttede at fortsætte sin karriere som solo. Hans nettoværdi steg støt.

Samme år udgav han sin første single på spansk, kaldet "Electrico"; premiereforestillingen var ved Nickelodeon Colombia Kids’ Choice Awards i Bogota. Senere i 2015 begyndte han at konkurrere med sin professionelle partner Witney Carson i tv-programmet "Dancing with the Stars". Sluttede på en fjerdeplads. Han er også anerkendt som vært for Nickelodeon-spilleshowet kaldet "Webheads". Hans nettoformue fortsatte med at stige.

Med hensyn til sit personlige liv har Carlos Pena været gift med Alexa Vega, en berømt skuespillerinde, siden den 4.thjanuar 2014. Parret har stadig ingen børn. En af Penas største passioner og hobbyer er dykning, så han er certificeret redningsdykker. Han kan også lide Taekwondo og har et sort bælte.

Anbefalede: