Indholdsfortegnelse:

Dave Franco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dave Franco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dave Franco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dave Franco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Zac Efron and Dave Franco get their flirt on with Maude 2024, Marts
Anonim

Dave Francos nettoværdi er $2 millioner

Dave Franco Wiki Biografi

Dave Franco er en berømt amerikansk manuskriptforfatter, skuespiller og filmproducent, der har anslået en nettoværdi på 2 millioner dollars. I dag er han mest kendt for sine roller i filmene "21 Jump Street", "Charlie St. Cloud", "Fright Night" og "Now You See Me". Han blev også kendt for publikum efter at have optrådt i den 9. sæson af det populære tv-show "Scrubs". Dave Franco blev født den 12. juni 1985 i Palo Alto, Californien. Han er søn af Betsy Verne, en digter, og Doug Franco, en redaktør. David voksede op med to brødre - Tom og James. James Franco blev senere også berømt takket være hans skuespil og produktion.

Dave Franco nettoværdi $2 millioner

Efter eksamen fra skolen gik David Franco på University of Southern California, hvor han begyndte at forfølge en grad i film og psykologi. Højst sandsynligt ville han have haft succes, men skuespilleren i ham valgte at droppe ud af universitetet og fokusere på sin skuespillerkarriere. Som skuespiller fik han sin debut i 2006, da livet gav Dave en mulighed for at portrættere en karakter i tv-showet med titlen "7th Heaven". Denne præstation blev bemærket af publikum, og fra det tidspunkt begyndte Dave Franco at optræde i mange andre film og tv-shows. Men den første sande anerkendelse over hele verden kom til Dave i 2009, da han modtog en af hovedrollerne i den amerikanske sitcom kaldet "Scrubs". Franco portrætterede Cole Aaronson - en selvsikker medicinstuderende, hvis familie betalte en enorm sum penge for at sikre hans praktikplads på Sacred Heart Hospital. Han havde kun mulighed for at spille i den sidste sæson, men på det tidspunkt var dette tv-program blevet så forbløffende populært, at Daves popularitet også blev hævet meget hurtigt. Desværre var 9. sæson af "Scrubs" den sidste, og den blev ikke så elsket blandt publikum som alle de foregående, så Franco nød ikke denne rolle ret længe.

Davids næste berømte optræden var i 2011, da han blev castet til at spille en rolle i den populære 3D-komedie og gyserfilm, genindspilningen af Tom Hollands film med samme titel - "Fright Night". Denne film modtog for det meste positive anmeldelser fra kritikere over hele verden og har tjent over $41 millioner på verdensplan. Men det er ikke alt - i 2013 medvirkede Dave Franco i zombieromancefilmen kaldet "Warm Bodies" og spillede Perry Kelvin.

I dag er Frankrig også blevet udvalgt til at spille roller i film, der vil blive udgivet i 2015. Skuespilleren kommer helt sikkert til at optræde i den kommende komediefilm "Business Trip". Optagelserne af dette træk begyndte i midten af november 2013, og i dag er dette en af Dave Francos hovedaktiviteter. I 2012 blev Franco med sin bror James rangeret som nummer 2 på listen over "de 50 mest talentfulde, intelligente, sjove og smukke jødiske mænd i verden" af Shalom Life. Efter denne nominering udtalte Dave, at han ikke var så stolt af adjektiverne "intelligent", "talentfuld" og "sjov", som han var af ordet "jødisk".

Anbefalede: