Indholdsfortegnelse:

Martin Solveig Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Martin Solveig Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Martin Solveig Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Martin Solveig Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Martin Solveigs nettoformue er $6,5 millioner

Martin Solveig Wiki Biografi

Martin Laurent Picandet er en Paris, Frankrig-født disco DJ, sanger, sangskriver og producer, som er almindeligt kendt under sit kunstnernavn "Martin Solveig". Født den 22. september 1976, Martin har været aktiv i musikindustrien siden 1994. En af de rigeste DJs i verden, Martin er kendt for sit label "Mixture Stereophonic".

Et bemærkelsesværdigt navn, når det kommer til elektromusik, hvor velhavende er Martin Solveig i øjeblikket? Fra 2015 har han samlet en anstændig nettoværdi på 6,5 millioner dollars, som tydeligvis er blevet indsamlet fra hans succesfulde karriere som musiker. Hans nuværende regelmæssige radioprogram i hans hjemby har også betalt ham mange penge bortset fra hans albums og internationale koncerter og turnéer.

Martin Solveigs nettoværdi 6,5 millioner dollars

Opvokset i Paris har Martin været tilbøjelig til musik siden sin barndom; han sang i "The Paris Boys Choir", hvor han lærte om klassisk musik. I en alder af 18 rettede Martin sin interesse mod at være DJ og begyndte at optræde i natklubber i Paris. Selvom han startede sin musikkarriere i 1994, udgav han ikke sit debutalbum i 2002, som havde titlen "Sur la Terre". Hans første indsats var frugtesløs, da dette album ikke kunne nås på listen, men hans hårde arbejde betalte sig, da han udgav sit andet album "Hedonist" i 2005. Dette album, som bestod af sange som "Everybody", "Something Better", "Rejection" og andre toppede som #43 på French Albums Chart, hvilket gav ham en vis popularitet.

Martins tredje album "C'est la Vie" blev udgivet i 2008, og nåede at blive mere populær end hans to første. Dette album toppede på #16 og bestod af sange som "I want You", "One 2.3 Four", "Boys & Girls" og flere som sådan. Martin blev et populært navn internationalt, da hans single "Hello", udgivet i 2010 i samarbejde med en anden kunstner, Dragonette, gik videre til tophitlisterne i Belgien, Østrig såvel som andre lande. Denne sang var inkluderet på hans næste album "Smash", som blev udgivet i 2012. På dette tidspunkt var Martin allerede et populært navn i musikindustrien og var kendt globalt for sit upåklagelige musikalske talent.

For nylig har Martin arbejdet på sit fjerde album og har allerede udgivet singler som "Hey Now" og "Intoxicated", som alle er en del af albummet.

Udover sin egen musik har Martin også samarbejdet med flere populære sangere og musikere. Især har han produceret numre på Madonnas seneste album "MDNA". Med alle disse succesfulde projekter har Martin naturligvis tilføjet en masse til sin nettoværdi.

Hvad angår hans personlige liv, er Martin nu 39 år og fører et singleliv, da han endnu ikke er gift. En global sensation, Martin er steget op ad stigen for succes, da han for nylig blev opført som nummer 29 i DJ Mag, hvilket beviser sin popularitet. Indtil videre lever han et succesfuldt liv som musiker, DJ og radioprogramvært for FG DJ Radio, mens han nyder godt af en nettoværdi på $6,5 millioner.

Anbefalede: