Indholdsfortegnelse:

Mike Comrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Comrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Comrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Comrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Hilary Duff Husbands Mike Comrie | Matthew Koma (Kids, Siblings, Parents) 2024, April
Anonim

Mike Comrie nettoværdi er $5 millioner

Mike Comrie Wiki Biografi

Michael William Comrie blev født den 11. september 1980 i Edmonton, Alberta, Canada. Mike er en tidligere professionel ishockeyspiller – med tilnavnet 'The Brick' efter sin far, Bills møbelfirma – efter at have spillet professionelt i stillingen som center fra 2000 til 2012. Comrie trak sig tilbage på grund af helbredsproblemer: han fik gentagne hofteskader som trængte til operation.

Så er Mike Comrie velhavende nok? Det er blevet anslået af kilder, at nettoværdien af denne tidligere ishockeyspiller er $5 millioner. Hans gennemsnitlige løn i løbet af hans spilleår var cirka 1,125 millioner dollars om året, så ishockey har været den største indkomstkilde.

Mike Comrie nettoværdi $5 millioner

Michael William Comrie begyndte sin karriere, da han var 15 år gammel i AMBHL-ligaen, hvor han spillede på sit hjembyhold. Efter en sæson der flyttede han ind i en højere liga, hvor han tilbragte to sæsoner. Fra 1998 til 2000 gik Mike på University of Michigan og spillede for universitetsholdet, og i løbet af denne toårige periode scorede han 82 mål. Bagefter rykkede han til WHL-ligaen, hvor han spillede 37 kampe og nåede at score 39 mål og lave 40 assists.

I 1999 NHL Draft blev Mike valgt som 91. samlet af Edmonton Oilers-holdet, hvor han tilbragte tre sæsoner. Dette var den bedste kontrakt i hele hans karriere, da han underskrev en aftale på 10 millioner dollars for tre år: det er unødvendigt at nævne, at dette fik hans nettoværdi til at springe betydeligt. I 2001 blev han inviteret til at slutte sig til det canadiske herrehockeyhold, hvor han spillede syv kampe og scorede et mål. I 2002 kom Michael igen på ishockeylandsholdet og i ni kampe formåede han at score tre mål.

I 2003 blev Mike byttet til Philadelphia Flyers-holdet og underskrev en etårig kontrakt, hvorefter han blev byttet igen, til Phoenix Coyotes-holdet. I løbet af sæsonen 2004-2005 kom Mike til Färjestad BK-holdet i Sverige, hvor han spillede 10 kampe og scorede et mål. Bagefter skrev han under på Ottawa Senators-holdet i 2007, hvor han med succes spillede 41 kampe og scorede 13 mål. I slutningen af sin kontrakt med Ottawa-holdet flyttede han til New Yorks hockeyhold New York Islanders og underskrev en etårig kontrakt i 2008. I 2009 vendte Mike tilbage til sit hjembyhold og underskrev en etårig kontrakt med Edmonton Oilers. Centerpositionsspilleren afsluttede sin karriere med at spille på Pittsburgh Penguins-holdet, da han længe havde oplevet gentagne hoftetraumer, og Pittsburgh Penguins tilbød ham kun $500.000 om året. Sammenligner man dette med hans første kontrakt, kan man let mærke et stort fald.

Når man ser på hans priser og præstationer, er disse to medaljer – en guldmedalje IIHF verdensmesterskab (2003) og sølvmedalje Elitserien (2005) – de vigtigste i ishockeyspillerens karriere.

I Mike Comries personlige liv giftede han sig med skuespillerinden og sangeren Hilary Duff i 2010. Familien har en søn, der blev født i 2012. Desværre søgte Hilary i 2015 om skilsmisse og om forældremyndighed over deres søn.

Anbefalede: