Indholdsfortegnelse:

Snootie Wild Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Snootie Wild Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Snootie Wild Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Snootie Wild Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Snootie Wild - "Stackin It Flippin It" [Prod. By TK On Da Beat] 2024, April
Anonim

Snootie Wilds nettoværdi er $100 tusind

Snootie Wild løn er

Image
Image

$117, 647

Snootie Wild Wiki Biografi

Snootie Wild blev født som LePreston Porter den 23. april 1985 i Memphis, Tennessee USA, og er en rapper, bedst kendt for sin single "Yayo", som satte ham på kortet og sikrede ham en pladekontrakt med Epic Records. Snootie Wilds karriere startede i 2013.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Snootie Wild er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Snootie Wilds nettoværdi er så høj som $100.000, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere inden for musik. Selvom han kun har udgivet ét studiealbum til dato, har Snootie også arbejdet på andre mixtapes, som også forbedrede hans rigdom.

Snootie Wild nettoværdi $100.000

Snootie Wild voksede op i Memphis og var en talentfuld atlet, mens han gik på gymnasiet, men blev tvunget til at glemme sportskarrieren, da han blev stukket i knæet, 17 år gammel. Han vendte sig derefter til et liv med kriminalitet og tilbragte fire år i et fængsel som følge heraf. Mens han var indespærret, udviklede Snootie sine rappeevner og skrev teksterne til "Yayo", som startede hans karriere i 2013 udgivet under Heartland Entertainment og produceret af K. Figz. Den anden Memphis-baserede rapper Yo Gotti lagde mærke til sangen og lavede et remix og lagde sit vers ind i den. Gotti udgav derefter sit mixtape kaldet "Nov 19th: The Mixtape" med Snooties sang i, og T. I. lavede senere endnu et remix, som i høj grad hjalp på sangens popularitet.

I oktober 2013 rekrutterede Yo Gotti Snootie Wild til hans Collective Music Group (CMG) aftryk, og to måneder senere underskrev Snootie en aftale med Epic Records. Sangen "Yayo" vakte stor opmærksomhed, mens Snootie optrådte på koncerter med Yo Gotti, og den nåede nr. 19 på US Rap-hitlisten, nr. 30 på US R&B og nr. 107 på Billboard Top 200. "Yayo" så det digitale dagslys i februar 2014, og den næste måned havde Snootie lavet en video til sangen.

Snootie udgav sit første album i september 2014 kaldet "Go Mode", som består af seks numre. Albummet toppede som nr. 8 på U. S. Rap-hitlisten, nr. 18 på US R&B og nr. 119 på US Top 200, hvilket øgede hans nettoværdi med en stor margin. Sammen med "Yayo" lancerede albummet endnu en single - "Made Me" - med K. Camp, og den nåede nr. 38 på den amerikanske R&B-hitliste og nr. 93 på den amerikanske top 200. Ud over hans album, Snootie Wild deltog også i to andre mixtape-projekter: "Chapter One" (2014) og "Ain't No Stoppin' Me" (2015), begge udgivet af Yo Gotti's Collective Music Group-label. Er nettoformuen var stigende støt.

Senest var Snootie Wild et tilbagevendende rollebesætningsmedlem i den femte sæson af VH1's realityshow "Love and Hip-Hop: New York" (2014-2015), en serie, der følger kvinders liv i New York City og deres daglige forretninger, blandet med fornøjelse.

Med hensyn til hans personlige liv holder Snootie Wild med succes sine intime detaljer fra offentlighedens øjne, og der er ingen information om hans ægteskabelige status eller om nogen børn.

Anbefalede: