Indholdsfortegnelse:

Tom Barnards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tom Barnards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tom Barnards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tom Barnards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Tom Barnards nettoværdi er $2 millioner

Tom Barnard Wiki Biografi

Thomas Barnard blev født den 7. november 1951 i Long Prairie, Minnesota USA, og er en radiovært kendt for at arbejde på "The 92 KQRS Morning Show" såvel som "The Tom Barnard Show". Tom er også genkendt fra at stemme radioreklamer. Barnard har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1970'erne.

Hvor meget er Tom Barnards nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af radioværtens rigdom er så meget som 2 millioner dollars ud fra de data, der blev præsenteret i midten af 2016. Radioprogrammer er hovedkilden til Barnards indtægt gennem årene.

Tom Barnards nettoværdi på 2 millioner dollars

Til at begynde med voksede han op i North Minneapolis med sine seks søskende, opdraget af deres enlige mor.

Med hensyn til sin professionelle karriere begyndte han at arbejde på radioen i 1971. I begyndelsen og i flere år arbejdede han på KSTP og WDGY radiostationer, indtil Tom i 1986 sammen med sin partner Dan Culhane begyndte showet "Tom og Dan" den 92. KQRS. De to partnere lancerede en kampagne for at vælge en tidligere sportsanker Mark Rosen til stillingen som guvernør i Minnesota. Desuden deltog Tom og Dan som gæstestatistik i "Twin Cities"-radioshowet og tv-showet i 1988. Siden 1986 er Tom Bernard blevet anset for at være en af de mest populære radioværter i USA - hvortil hans faste beskæftigelse og netto. værd er vidnesbyrd.

Barnard er også kendt for sin humoristiske sans. Han har været vært på det populære radioprogram "The 92 KQRS Morning Show" (1986 – nutid), som også i nogen tid kunne lyttes til som podcast. Det skal også bemærkes, at Barnard var vært for showet med titlen under sit eget navn på 105 The Ticket radiostationen.

For at anerkende sin popularitet og fremragende arbejde, blev Tom tildelt Marconi-prisen som årets store markedspersonlighed i 2006. Udover at være vært for radioprogrammer, udtaler Tom reklamerne for Home Depot. Siden 2009 har han lavet flere indlæg på sociale netværkssider om pensioneringen, men han arbejder stadig på de ovennævnte programmer. I 2012 forlængede han sin kontrakt for 4 år med KQRS. Samlet set har arbejdet på radioen øget Tom Barnards store størrelse.

Endelig, i radioværtens personlige liv, er Barnard kendt for at være en meget usocial og lukket personlighed. Han giver ikke interviews: det eneste, der blev givet var til St. Paul Pioneer Press, hvor han talte om sig selv. Det er kendt, at Tom Barnard er gift med Kathryn Brandt; de har et barn, og familien bor i Golden Valley, Minnesota.

I løbet af sin langvarige karriere har Barnard været involveret i nogle få kontroverser. Han betalte en bøde på 10.000 dollars efter at have fremsat adskillige hånlige bemærkninger om en Hmong-pige, der dræbte sin nyfødte baby, og desuden måtte han undskylde offentligt efter at have fremsat kommentarer om Sioux- og Minnesota Chippewa-stammerne. Bagefter blev det offentliggjort, at den populære vært ville deltage i kurser for vrede, ikke stofmisbrug, behandling.

Anbefalede: