Indholdsfortegnelse:

Caron Butlers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Caron Butlers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Caron Butlers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Caron Butlers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Retirement Blues | Shaqtin A Fool Episode 23 2024, Marts
Anonim

James Caron Butlers nettoværdi er $26 millioner

James Caron Butlers løn er

Image
Image

$1, 4 millioner

James Caron Butler Wiki Biografi

Caron Butler blev født den 13. marts 1980 i Racine, Wisconsin USA, og er en basketballspiller, som har spillet i NBA fra 2002, havde sin sidste kontrakt med Sacramento Kings, men han besluttede at købe den ud og er pt. uden engagement. Gennem hele sin karriere, som begyndte i 2002, skiftede han hold ni gange, herunder til Miami Heat, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Milwaukee Bucks og betragtes som en svend.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Caron Butler er fra midten af 2014? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Butlers nettoværdi er så høj som 26 millioner dollars, et beløb han har tjent gennem sin succesfulde karriere som basketballspiller, men hans forretningsforetagender har også øget hans rigdom; han ejer nu flere fastfood-restauranter over hele USA.

Caron Butlers nettoværdi $26 millioner

Caron havde en hård barndom; Da han voksede op i fattigdom, blev han narkohandler, da han var 11, og blev arresteret flere gange før sin 15-års fødselsdag. Men mens han var på ungdomscentret, opdagede han en kærlighed til basketball, og lige siden da har han været fokuseret på spillet.

Han gik på Racine Park High School og flyttede snart til Maine Central Institute. Efter studentereksamen modtog han et stipendium for at gå på University of Connecticut, hvor han fortsatte med at spille basketball. I sin første sæson havde Caron et gennemsnit på 15,6 point og 7,6 rebounds per kamp, og det andet år var endnu mere fremragende, da han i gennemsnit havde 20,3 point og 7,5 rebounds per kamp.

Hans professionelle karriere begyndte i 2002, da han blev valgt som det 10. samlede valg af Miami Hear i 2002 NBA Draft. I sin første sæson i Miami spillede Caron 78 kampe, som alle var starter, og havde i gennemsnit 15,4 point, 5,1 rebounds og 1,8 steals pr. kamp. I den næste sæson kæmpede han med skader, men spillede i 68 kampe, selvom han kun havde i gennemsnit 9,2 point og 4,8 rebounds, hvilket derefter resulterede i en byttehandel til Los Angeles sammen med Lamar Odom og Brian Grant for Shaquille O'Neal.

Han spillede dog kun én sæson for Lakers, med et gennemsnit på 15,5 point, før han blev byttet til Washington Wizards for Larry Profit og Kwame Brown. Ved ankomsten underskrev han en kontrakt til en værdi af $46 millioner over 5 år, hvilket helt sikkert øgede hans nettoværdi. Butler spillede sin bedste basketball, mens han var i Washington, og i 2007-2008 og 2008-2009 havde sæsonerne i gennemsnit lidt over 20 point og havde 2,2 steals pr. kamp.

Han blev derefter byttet til Dallas Mavericks, som han vandt sit eneste NBA-mesterskab med i sæsonen 2010-2011, hvor han besejrede sit tidligere hold, Miami Heat, med 4-2 i finaleserien.

Efter Dallas kom han til Los Angeles Clippers og underskrev en kontrakt til en værdi af 24 millioner dollars over tre år, men efter to sæsoner blev han byttet til Phoenix Suns og fra Phoenix til Milwaukee Bucks. Bucks købte dog hans kontrakt ud, og han blev en fri agent.

I marts 2014 blev Butler medlem af Oklahoma City Thunder, underskrev en etårig kontrakt og spillede i 22 kampe, med et gennemsnit på lidt under 10 point, og efter at sæsonen sluttede, blev han valgt af Detroit Pistons, som signede ham. til en toårig kontrakt til en værdi af $9 millioner, hvilket øger hans nettoformue yderligere.

Butler blev ikke længe der, da han blev byttet til Milwaukee Bucks, som gav afkald på ham, og han underskrev en kontrakt med Sacramento Kings.

I løbet af sin karriere har Caron optrådt to gange i All-Star-spillet, i 2007 og 2008, og efter sin første sæson endte han med at blive valgt til NBA All-Rookie First Team.

Med hensyn til hans personlige liv er Caron gift med Andrea, men der er ingen yderligere oplysninger om ham og deres ægteskab i medierne, selvom han udgav en selvbiografi i 2015, med titlen "Tuff Juice: My Journey from the Streets to NBA".

Anbefalede: