Indholdsfortegnelse:

John Aniston nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
John Aniston nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Aniston nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Aniston nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jennifer Aniston's Soap Opera Reunion with Her Dad 2024, Marts
Anonim

Yannis Anastassakis nettoværdi er $10 millioner

Yannis Anastassakis Wiki Biografi

John Anthony Aniston blev født som Giannis Anastasakis den 24. juli 1933 i Chania på øen Kreta, Grækenland. Han er en amerikansk skuespiller, som bestemt er bedst kendt for sine optrædener i rollen som Victor Kiriakis i tv-dramaserien "Days Of Our Lives" (1986-2016), som sendes på NBC-kanalen. Han er også anerkendt som far til Hollywood-skuespillerinden Jennifer Aniston. Hans skuespillerkarriere har været aktiv siden 1962.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig John Aniston er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Johns nettoformue er så høj som 10 millioner dollars, som er blevet akkumuleret gennem hans succesfulde involvering i underholdningsindustrien som professionel skuespiller.

John Aniston nettoværdi $10 millioner

John Aniston blev opvokset med tre søskende af sin far Antonios Anastasakis og hans mor Stella Joanne. Da han var to, flyttede hans familie til USA, hvor de åbnede en restaurant i Chester, Pennsylvania, og hans far besluttede at anglisere Johns navn for lettere udtale. Efter studentereksamen blev han student ved Pennsylvania State University, hvorfra han dimitterede med en BA-grad i teaterkunst; han var også medlem af Alpha Chi Rho-broderskabet. Lige efter college sluttede John sig til den amerikanske flåde, og han tilbragte nogen tid i Panama som øverstbefalende løjtnant.

Johns professionelle skuespillerkarriere begyndte i 1960'erne, med optrædener i korte roller i flere tv-serier, såsom "87th Precinct" (1962), "Combat!" (1964), "The Virginian" (1968), blandt andre, som alle øgede hans nettoværdi og hjalp ham også med at opbygge sin karriere.

I 1969 blev han udvalgt til rollen som Eric Richards i sæbeoperaen "Days Of Our Lives", og blev i showet i et år. Herefter blev han en del af en anden sæbeopera – “Love of Life” – i 1975 i rollen som Eddie Aleata, men forlod showet efter tre år, men fortsatte med sæbeoperaer, denne gang med rollen som Martin Tourneur i "Search for Tomorrow", øger hans nettoværdi yderligere. Denne rolle varede indtil 1984, hvor han besluttede at forlade og vende tilbage til "Days Of Our Lives", denne gang i rollen som Victor Kiriakis, og siden da har han været en del af showet, som klart repræsenterer en stor del af hans nettoformue.

For at tale yderligere om sine præstationer har han også lavet adskillige filmoptrædener, herunder i "Night Sins" (1993) med Matthew Ashford og Crystal Chappell i hovedrollerne, "Sands Of Oblivion" (2007), "Fixing Rhonda" (2008), og "Return To Zero" (2014).

John har også haft tilbagevendende roller i tv-serier som "Star Trek: Voyager" (2001), "The West Wing" (2002), "Gilmore Girls" (2002) og "Mad Men" (2010) blandt mange andre, som alle har øget hans nettoformue betydeligt.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, har John Aniston været gift med skuespillerinden Sherry Rooney-Aniston siden 1984; parret har en søn, og deres nuværende bopæl er i Los Angeles, Californien. Tidligere var han gift med modellen og skuespillerinden Nancy Maryanne Dow (1965-1980), med hvem han har datteren Jennifer Aniston, som også er skuespillerinde.

Anbefalede: