Indholdsfortegnelse:

Leon Robinsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Leon Robinsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Leon Robinsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Leon Robinsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Leon Robinsons nettoværdi er $1,5 millioner

Leon Robinson Wiki Biografi

Leon Preston Robinson IV blev født den 8thmarts 1962, på Manhattan, New York City, USA, og er en skuespiller, der sandsynligvis er bedst kendt af verden for at have medvirket i filmene "The Five Heartbeats" (1991), "Cool Runnings" (1993) og "Above The Rim" (1994). Han er også en sanger, anerkendt som forsanger for bandet Leon And The Peoples. Hans professionelle karriere har været aktiv siden 1981.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Leon Robinson er fra begyndelsen af 2016? Ifølge kilder anslås det, at den samlede størrelse af Leons nettoformue er over 1,5 millioner dollars. Hovedkilden til hans rigdom er hans karriere i underholdningsindustrien som skuespiller, der har optrådt i en række film og tv-shows. Robinson har også skrevet en række sange til sit band, hvilket har tilføjet meget til hans samlede formue.

Leon Robinsons nettoværdi $1,5 millioner

Leon Robinson blev opvokset i New York City, hvor han gik i folkeskolen og gymnasiet. I gymnasiet var han meget aktiv i sport, især basketball, så han opnåede et stipendium ved Loyola Marymount University i Los Angeles, Californien. Mens han studerede der, blev han bedt om at optræde i en studiefilm, og så begyndte hans skuespillerkarriere. Senere blev han studerende ved Uta Hagans HB Studios i New York, men Robinsons professionelle skuespillerkarriere begyndte allerede i 1982, da han blev castet i et afsnit af tv-serien "Afternoon Playhouse", og senere blev han castet i filmen "Alle The Right Moves”, sammen med Tom Cruise og Lea Thompson. Gennem 1980'erne optrådte Robinson i forskellige små roller i produktioner som "The Flamingo Kid" (1984), "Band Of The Hand" (1986) og "Colors" (1988). I 1990 blev han valgt til at medvirke i Madonnas video til sangen "Like A Prayer", og lige siden det tidspunkt er hans karriere kun gået opad, og det samme er hans nettoværdi. Robinson begyndte at medvirke i højt profilerede film og tv-serier, startende med sin optræden i "Cliffhanger" (1993), med Sylvester Stallone og Michael Rooker, og samme år blev han castet i filmen "Cool Runnings" i hovedrollen rolle, der spiller Derice Bannock.

Et år senere blev Leon Robinson castet som Shep i filmen "Above The Rim" (1994), med Tupac Shakur og Duane Martin. Den næste rolle, der øgede hans nettoværdi, var rollen som Russell i filmen "Waiting To Exhale" (1995), med Loretta Devine og Whitney Houston. Robinson havde ikke nogen større optrædener før 2001, hvor han blev castet som Lawrence Hill i den populære tv-serie "Resurrection Blvd" (2001). I 2005 var han med i Jim Sheridans film "Get Rich Or Die Trying", som også havde 50 Cent og Adewale Akinnuoye-Agbaje som stjerner. I 2009 fik han rollen som Mike i tv-serien "Diary Of A Single Mom", som varede i to sæsoner, indtil 2011.

I de senere år har Leon været mere fokuseret på film og har medvirket i produktioner som "And Then There Was You" (2013), "Against The Jab" (2015), "Where Children Play" (2015) og " Jeg hader virkelig min eks" (2015). Alle disse film føjede til hans samlede nettoværdi. Hans seneste satsninger i underholdningsindustrien inkluderer optrædener i film som "Hosanna" (2016) og "Soul Ties" (2016).

Side om side med sin skuespillerkarriere er Leon Robinson hovedvokalist i sit eget band kaldet Leon And The Peoples, hvis debutalbum er "The Road Less Traveled", og blev nomineret til en International Reggae and World Music Award i 2007, med Robinson vandt den bedste internationale kunstner ved Joe Higgs Reggae Awards. Med bandet er en af hans mest populære singler "Love Is A Beautiful Thing" fra 2013. Disse nomineringer og priser har haft stor indflydelse på hans nettoformue.

Når vi taler om sit personlige liv, er det kendt i medierne, at Leon Robinson var i et forhold med stjernen i "The Real Housewives Of Atlanta", Cynthia Bailey, med hvem han har en datter, som han tilbringer sin fritid med. Som med mange andre berømtheder er Leon aktiv på Twitter; han har også sin egen hjemmeside, hvor vi kan finde alt om hans professionelle karriere.

Anbefalede: