Indholdsfortegnelse:

Lupita Nyong'o Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Lupita Nyong'o Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lupita Nyong'o Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lupita Nyong'o Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Reekado Banks ft. Zlatan - Lupita Nyongo (Official Video) 2024, Marts
Anonim

Lupita Nyong'o nettoværdi er $500.000

Lupita Nyong'o Wiki Biografi

Lupita Amondi Nyong'o blev født i 1983 i Mexico City, af mexicansk-kenyansk afstamning. Lupita er en berømt filminstruktør og skuespillerinde, der begynder sin karriere med at arbejde som assistent på forskellige film, og først senere begynder hun faktisk at dukke op på skærmen. Lupita er måske bedst kendt for sin rolle i den meget succesrige film kaldet "12 Years a Slave". Lupita blev endda kåret som "Årets kvinde", hvilket viser den popularitet, hun opnåede på grund af sit talent. I løbet af sin karriere er Nyong'o blevet nomineret til og har vundet priser som BAFTA Award, Dorian Award, Golden Globe Award, Screen Actors Guild Award, MTV Africa Music Award og andre. Nu anses Lupita for at være en af de mest succesrige skuespillerinder i branchen.

Lupita Nyong'o nettoværdi $500.000

Så hvor rig er Lupita Nyong'o? Det anslås, at Lupitas nettoværdi er $500.000, hvor hovedkilden til hendes rigdom er hendes optrædener i tv-shows og i film. Uden tvivl vil Lupitas nettoværdi vokse, da hun nu er meget populær og anerkendt blandt andre i branchen. Lad os håbe, at hendes fans snart vil være i stand til at se hende i flere film og tv-shows, og at hendes arbejde vil blive succesfuldt og rost.

Lupita Nyong’o gik på gymnasiet i Nairobi, Kenya, men læste derefter på Hampshire College i USA, hvorfra hun tog en uddannelse i film- og teatervidenskab. Da hun stadig var meget ung, begyndte hun at optræde i skuespil og blev også en del af "Phoenix Players". Nyong'o arbejdede senere som assistent på film som "The Constant Gardener", "Where God Left His Shoes" og "The Namesake". Dette var tidspunktet, hvor Lupita Nyong'os nettoværdi begyndte at vokse hurtigt. I 2008 blev Lupita castet i filmen kaldet "East River". Et år senere skrev og producerede hun dokumentarfilmen "In My Genes"; dette tilføjede også Lupitas nettoværdi. Efter nogen tid begyndte hun at studere skuespil på Yale School of Drama, og der optrådte i flere skuespil. I 2013 blev Nyong'o castet i sin mest berømte rolle i filmen med titlen "12 Years a Slave". Der havde hun mulighed for at arbejde med sådanne skuespillere som Benedict Cumberbatch, Michael Fassbender, Brad Pitt, Paul Dano, Sarah Paulson og andre. Denne film var en af årets mest succesrige film og fik en masse kritik. Succesen med det havde en enorm indflydelse på væksten i Lupita Nyong'os nettoværdi. Det er blevet annonceret, at Lupita vil optræde i "Star Wars: The Force Awakens", hvilket højst sandsynligt vil bringe hende mere berømmelse og ros.

Alt i alt kan det siges, at Lupita Nyong'o er en af de mest succesrige af nutidige skuespillerinder. Selvom hun først nu er ved at blive anerkendt og berømt, er der ingen tvivl om, at hun vil blive endnu mere succesfuld og populær i fremtiden, da mange producenter nu gerne vil have hende med i deres film. Det er væsentligt, at Lupitas succes har haft en betydelig positiv effekt på andre håbefulde sorte skuespillerinder. Til sidst vil Lupitas nettoværdi også vokse, og hun vil ikke kun blive en af de mest succesrige, men også en af de rigeste skuespillerinder i branchen.

Anbefalede: