Indholdsfortegnelse:

Henry Cavills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Henry Cavills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Henry Cavills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Henry Cavills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Henry Cavill - Mirrors 2024, April
Anonim

Henry Cavills nettoværdi er $14 millioner

Henry Cavill Wiki Biografi

Henry William Dalgiesh Cavill, eller blot Henry Cavill, er en berømt britisk skuespiller og en af de rigere berømtheder i Storbritannien for 2014. Han har anslået en nettoværdi på 14 millioner dollars. Han var det fjerde barn i familien og blev født i 1983 på øen Jersey, Kanaløerne i Storbritannien og gik på Stowe School og St. Michael's Preparatory School. Henrys far var børsmægler og mor banksekretær. Hans forældre forstod deres søns stærke trang til at handle og støttede ham, da Henry spillede i flere skolespil før sin professionelle karriere. Selvom Henry senere er blevet en af de mest succesrige skuespillere, har han altid sagt, at han ikke ville være deprimeret, selvom hans liv ville være helt anderledes.

Henry Cavill nettoværdi $14 millioner

Henry Cavill var altid interesseret i oldtidens historie og overvejede at melde sig ind i hæren og tjene den britiske nation, men livet gav ham en chance for at spille i film. I skoleårene studerede Cavill drama og fik sin første professionelle rolle i 2002 - han spillede Monte Cristo i "Greven af Monte Cristo", da han var 18 år gammel. Siden da har Henry optrådt i mange bemærkelsesværdige film såsom "Immortals", "Hellraiser: Hellworld", "Red Riding Hood", "Tristan & Isolde" og "Whatever Works", hvor han spillede Randy Lee James. Selvom hans karriere som skuespiller kunne virke fantastisk for mange mennesker, ved ikke mange seere, at Henrys CV som skuespiller kunne være meget anderledes, hvis han ikke havde mistet nogle bemærkelsesværdige roller til andre berømtheder. For eksempel var Henry Cavill en af to sidste kandidater til at spille James Bond i "Casino Royale", men tabte til sidst til Daniel Craig - producenterne foretrak Bond at være ældre. Men efter at have annonceret den sidste skuespiller til at spille agent 007, gav Cavill ikke op og har indikeret, at han ville være interesseret i at prøve endnu en gang i denne rolle, efter Daniel Craigs kontrakt er færdig. Endnu en ulykke var at miste Bruce Wayne-rollen i filmen "Batman Begins".

I sit personlige liv begyndte Henry Cavill at date den engelske springrytter Ellen Whitaker i 2009. Efter to år annoncerede parret i 2011 deres forlovelse, men den 18. august 2012 afbrød det. Årsagen til denne beslutning blev ikke offentliggjort, men nogle mener, at det var på grund af Ellens spritkørsel og problemer med politiet i slutningen af 2011.

Henry Cavill er også kendt for sine hobbyer. Hans største passion er hurtige biler og motorcykler, og han kan ofte ses køre i en fantastisk designet rød McLaren eller en Aston Martin DBS-model. Det ser ud til, at de mest succesrige af Cavills år endnu ikke er gået. I 2011 blev han annonceret til at gentage Superman i en efterfølger fra 2016 i instruktøren Zack Snyders Man of Steel, som stadig er uden titel. Zack Snyder har allerede kaldt Cavill for det perfekte valg til denne rolle. Henry Cavill blev også annonceret til at spille Napoleon Solo fra "The Man From U. N. C. L. E." i år 2015.

Anbefalede: