Indholdsfortegnelse:

Peter Mayhews nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Peter Mayhews nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Mayhews nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Mayhews nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Peter Mayhews nettoværdi er $500.000

Peter Mayhew Wiki Biografi

Peter Mayhew blev født den 19. maj 1944 i Barnes, South West London, England. Han er en skuespiller, bedst kendt for sine optrædener i "Star Wars"-filmene som den høje Wookie, Chewbacca. Han har også optrådt i andre film og tv-serier, men hans popularitet som (stort set usynlig) Chewbacca og de penge, han får ved at spille rollen, har hjulpet med at sætte hans nettoværdi, hvor den er i dag.

Hvor rig er Peter Mayhew? Fra begyndelsen af 2016 oplyser kilder os om, at hans nettoværdi er på 500.000 $, for det meste erhvervet gennem de forskellige tidsperioder, hvor han er nødvendig for at portrættere Chewbacca. Udover at være på skærmen, har Peter også udgivet et par bøger, der er fokuseret på et yngre publikum.

Peter Mayhews nettoværdi $500.000

Peter har Marfans syndrom, en lidelse, der involverer bindevævet, som resulterer i længere lemmer, som gjorde ham meget høj, til en højde på 7 fod og 3 tommer (215 cm). Han fik sit første skuespillerjob i filmen "Sinbad and the Eye of the Tiger"(1976), da han blev bemærket af filminstruktøren fra et fotografi i en avisartikel med detaljer om mænd med store fødder, og Mayhew blev castet som den mytiske Minotaurus. I castingen til den første "Star Wars"-film havde George Lucas tiltænkt bodybuilderen David Prowse til rollen, men David valgte at spille Darth Vader i stedet. Dette førte til, at Lucas opdagede, at Mayhew arbejdede som ordfører på Mayday Hospital; siden da har Peter medvirket i flere "Star Wars"-film, inklusive den originale trilogi, "Star Wars Episode III - Revenge of the Sith", og den seneste "Star Wars: The Force Awakens". Hans nettoværdi steg støt.

Peter fortsatte med at spille Chewbacca uden for disse film og optrådte i "Star Wars Holiday Special" og "The Muppet Show" som den berømte behårede karakter. Mayhew bar endda kostumet til personlig optræden, gik på hospitaler og besøgte syge børn som karakteren. Han blev hædret af 1997 MTV Film Awards for sin rolle og blev også hædret af Playstation Portable under udgivelsen af PSP Slim, hvor han bar Chewbacca-kostumet.

Uden for kostumet har han optrådt som sig selv på NBC's "Identity" og "Slice of SciFi". Han optrådte endda i gyserfilmen fra 1978 med titlen "Terror". Han lavede noget stemmeoptagelsesarbejde til "Star Wars: The Clone Wars sæson 3" og "Dragon Ball GT: A Hero's Legacy" - hans nettoværdi kom helt sikkert til gode.

Peter har skrevet to bøger, hovedsageligt fokuseret på et yngre publikum – "Growing Up Giant", som fortæller om, hvordan det er en styrke at være anderledes, og "My Favorite Giant", der tackler anti-mobning.

For sit personlige liv giftede Peter Mahew sig med Angie Luker i 1999, og de bor nu i Boyd, Texas. Han blev en naturaliseret statsborger i løbet af 2005 ved en ceremoni i Arlington, Texas, senere i sjov med det i et interview, hvor han fortalte, hvordan han ikke fik en medalje, ligesom Chewbacca. Han fik en dobbelt knæudskiftningsoperation i 2013 og blev samme år kronet som "Livets Kejser" af den intergalaktiske Krewe fra Chewbacchus. Han havde også et anfald med lungebetændelse og blev indlagt i begyndelsen af 2015.

Anbefalede: