Indholdsfortegnelse:

Tab Hunter Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tab Hunter Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tab Hunter Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tab Hunter Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Tab Hunter Biography / Death / Net Worth / facts / Life Story / Partner 2024, April
Anonim

Tab Hunter nettoværdi er $10 millioner

Tab Hunter Wiki Biografi

Arthur Andrew Kelm blev født den 11. juli 1931 i New York City, USA, af delvis tysk og jødisk afstamning. Som Tab Hunter var han kendt som skuespiller, forfatter og sanger, der var en af de mest populære Hollywood-skuespillere i 1950'erne til 1960'erne. Han medvirkede i over 40 film og gæstede i adskillige tv-serier, så al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den var, da han døde i 2018.

Så hvor rig var Tab Hunter? Aources anslår en nettoværdi på over 10 millioner dollars, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere i underholdningsindustrien og fra at skrive sin selvbiografi. Han vandt adskillige priser i løbet af sin karriere, og al hans indsats sikrede placeringen af hans rigdom.

Tab Hunter nettoværdi 10 millioner dollars

Tabs far var voldelig, og efter hans forældre blev skilt, ville han og hans mor flytte til flere byer. I sine teenageår konkurrerede han i kunstskøjteløb både i par og single. I en alder af 15 sluttede han sig til den amerikanske kystvagt, idet han løj om sin alder for at melde sig - kontrollen var ikke så grundig på det tidspunkt, men da hans rigtige alder blev opdaget, blev han udskrevet. Mens han var i kystvagten, fik han kaldenavnet "Hollywood", fordi han foretrak at se film i stedet for at gå på barer.

Hans lange interesse for film og filmoptagelser fik ham til at skrive kontrakt med sin første agent, Henry Wilson, som ville give ham kunstnernavnet "Tab Hunter". Hans drengeagtige udseende - bevaret selv indtil hans bortgang - så ham gøre en af sine første optrædener i filmen "Island of Desire", og han blev derefter castet i dramaet "Battle Cry", som styrkede hans status som en af de bedste romantiske hovedroller fra Hollywood. Han ville fortsætte med at optræde i film, herunder "The Pleasure of His Company" og "Gunman's Walk", og på grund af hans stigende popularitet blev han sat under en eksklusiv studiekontrakt af Warner Bros sammen med andre unge stjerner James Dean og Natalie Wood. I 1957 udgav han sangen "Young Love", som gik på toppen af Billboard Hot 100-hitlisten i seks uger, og blev certificeret som guld; senere ville han udgive "Ninety-Nine Ways", hvilket førte til, at Warner Bros forbød Dot Records fra sin kontrakt og etablerede deres eget pladeselskab.

I 1958 optrådte Hunter i musicalen "Damn Yankees", som var baseret på bogen med titlen "The Year the Yankees Lost the Pennant". Gennem slutningen af 1950'erne blev Hunter den mest indtjenende stjerne i Warner Bros. I 1960 medvirkede han i "The Tab Hunter Show", men det blev aflyst efter blot en sæson. I slutningen af 1960'erne optrådte han i forskellige produktioner, såsom "Bye Bye Birdie" og "The Tender Trap", før han blev castet i flere westerns, herunder "Hostile Guns". Han havde en birolle i "The Life and Times of Judge Roy Bean", og ville have en karriere genoplivning i 1980'erne i "Polyester", med andre senere projekter, herunder "Grease 2" og "Cameron's Closet".

Senest blev der i 2015 udgivet en dokumentar om hans liv kaldet "Tab Hunter Confidential", baseret på hans egen selvbiografi, som han var med til at skrive, og har titlen "Tab Hunter Confidential: The Making of a Movie Star", som gik videre til få flere skrivenomineringer og boostet hans nettoformue noget.

For sit personlige liv er det kendt, at Hunter var homoseksuel, et faktum, han udtalte gennem sin selvbiografi. Han forfalskede romancer med medstjernerne Natalie Wood og Debbie Reynolds for at gå sammen med Hollywood og promovere ham til at være en heteroseksuel stjerne på skærmen og tv. Han overvejede endda at gifte sig med Etchika Choureau og Joan Perry, men troede aldrig, at han kunne opretholde et sådant forhold.

Det er kendt, at han havde langvarige forhold til skuespilleren Anthony Perkins og kunstskøjteløberen Ronnie Robertson. Han slog sig til sidst ned med filmproducenten Allan Glaser i begyndelsen af 1980'erne, og de forblev sammen indtil hans død den 8. juli 2018 på Cottage Hospital, Santa Barbara Californien, på grund af en blodprop, der forårsagede hjertestop - han var 86.

Anbefalede: