Indholdsfortegnelse:

Kenneth Lonergans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kenneth Lonergans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenneth Lonergans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenneth Lonergans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jhanvi kapoor Traveling Mumbai Auto rickshaw And Madh jetty | Madh jetty Boat 2024, April
Anonim

Kenneth Lonergans nettoværdi er $13 millioner

Kenneth Lonergan Wiki Biografi

Kenneth Lonergan, født den 16. oktober 1962, af irsk afstamning gennem sin far og jødisk gennem sin mor, og er en amerikansk instruktør, manuskriptforfatter og dramatiker, som blev kendt gennem sine prisvindende film, herunder "Gangs of New York", "You Can Count On me", og senest "Manchester by the Sea."

Så hvor meget er Lonergans nettoværdi? Fra begyndelsen af 2018, baseret på autoritative kilder, er det rapporteret at være over $13 millioner, erhvervet fra hans år med at arbejde på sceneproduktioner og film.

Kenneth Lonergans nettoværdi 13 millioner dollars

Lonergan blev født i The Bronx, New York City, af en lægefar og en psykiatermor, der blev skilt, da han var fem, han har en bror med sine forældre og fik tre stedsøskende, da hans mor giftede sig igen, plus hans mor og stedfar fik et barn og adopteret en anden.

Lonergan gik på Walden School high school, kendt for at have et af de stærkeste dramaprogrammer på Manhattan, før det blev lukket. Senere tog han til Wesleyan University for at uddanne sig som instruktør og dramatiker, og han dimitterede også fra New York Universitys Playwright Program.

Lonergans karriere startede så tidligt som 18, da stykket, han skrev - "The Rennings Children" - blev udvalgt under Young Playwright's Festival i 1982, mens han stadig var en bachelor.

Efter at have afsluttet sin uddannelse arbejdede Lonergan kortvarigt som industriel showforfatter og taleskriver hos forskellige virksomheder, herunder Environmental Protection Agency, Fujifilm og Weight Watchers. Hans tidlige år som forfatter hjalp med at starte hans karriere og også hans nettoformue.

I de tidlige 90'ere gik Lonergan tilbage til at skrive skuespil og skrev i 1993 "Forræderi af alle", men det var i 1996, at hans stykke "This Is Our Youth" blev en teatersucces og blev endda nomineret for bedste skuespil på "Drama Desk Award." Det blev efterfulgt af "The Waverly Gallery", som også blev nomineret til en Pulitzer-pris for drama. Andre skuespil, som han skrev, inkluderer "Lobby Hero" i 2001, "True to You" i 2004 og "The Starry Messenger" i 2009 for at nævne nogle få. Hans blomstrende karriere som forfatterskab var med til at etablere ham som forfatter og hjalp også på hans rigdom.

I 1994 kom Lonergan også ind i film- og tv-verdenen og skrev et afsnit til serien "Doug". Efter at have skrevet til filmen "Analyze This" i 1999, blev han også til sidst bedt om at skrive til "The Adventures of Rocky and Bullwinkle" i 2000, hvilket øgede hans nettoværdi.

Lonergans gennembrud inden for film kom i 2000, efter at han instruerede sit eget manuskript "You Can Count On Me", som blev nomineret til en Oscar for bedste originale manuskript og vandt utallige priser, herunder Grand Jury Prize for Drama på Sundance Film Festival, National Society of Film Critics Award for bedste manuskript og Independent Spirit Award for blandt andet bedste manuskript.

Efter succesen med "You Can Count On Me", var Lonergan også med til at skrive til "Gangs of New York" - filmens manuskript blev nomineret til en Oscar for bedste originale manuskript, BAFTA og Writers Guild of America. "Margaret", en film, han instruerede og skrev, blev også kendt som en af hans mest bemærkelsesværdige film.

I dag er Lonergan stadig en af de mest eftertragtede forfattere og instruktører efter 36 år i branchen. Hans seneste værk "Manchester by the Sea", en film han skrev og instruerede, blev også en kritisk succes.

I forhold til sit personlige liv har Lonergan været gift med skuespillerinden J. Smith-Cameron siden 2000, og sammen har de en datter ved navn Nellie.

Anbefalede: