Indholdsfortegnelse:

Peter Sarsgaard (Skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Peter Sarsgaard (Skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Peter Sarsgaard (Skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Peter Sarsgaard (Skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Watch 'The Looming Tower's' Peter Sarsgaard do a mean impression of 'The Shadow' 2024, April
Anonim

Peter Sarsgaards nettoformue er 15 millioner dollars

Peter Sarsgaard Wiki Biografi

John Peter Sarsgaard er født den 7. marts 1971 i St. Clair County, Illinois USA, af delvis dansk aner, og er en skuespiller, bedst kendt fra at have medvirket i forskellige populære film, såsom "The Man in the Iron Mask". "Shattered Glass" og "The Magnificent Seven". Han har været aktiv siden 1995, og al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Peter Sarsgaard? Fra begyndelsen af 2018 anslår kilder en nettoværdi, der er på $15 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Han er blevet nomineret til adskillige priser og har også deltaget i forskellige sceneproduktioner. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Peter Sarsgaards nettoværdi 15 millioner dollars

I en ung alder flyttede Peters familie meget rundt på grund af hans fars arbejde som ingeniør i det amerikanske luftvåben. Han ønskede oprindeligt at blive fodboldspiller, og tog ballettimer for at hjælpe hans koordination, men han fik flere hjernerystelser som fodboldspiller, hvilket fik ham til at stoppe sporten. Han gik på Fairfield College Preparatory School og i løbet af sin tid der blev han interesseret i film, så han gik over til teater og forfatterskab. Efter at have afsluttet sin studentereksamen gik han på Bard College i to år, og flyttede derefter til Washington University i St. scene, med debut i en produktion af "Tartuffe". I 1993 dimitterede han med en grad i historie, og flyttede kort efter til New York.

Sarsgaard startede med at optræde som gæst i forskellige tv-serier, såsom "Law & Order" og "New York Undercover". I 1995 optrådte han i sin første film med titlen "Dead Man Walking", hvor han spillede en myrdet teenager. Han fortsatte med flere projekter i løbet af de næste par år, som ville øge hans nettoværdi, inklusive "Desert Blue" og "The Man in the Iron Mask", som viste sig at være et billethit. I 1999 fik Sarsgaard kritikerros, da han spillede rollen som John Lotter i filmen "Boys Don't Cry", baseret på en sand historie, og filmen blev godt modtaget. Dette førte ham til sidst til sin første hovedrolle i "The Center of the World", som også tiltrak positive anmeldelser. Han fortsatte i flere film i 2002, såsom "Empire" og "The Salton Sea", der støt byggede sit omdømme og sin nettoformue.

Året efter blev Peter en del af filmen "Shattered Glass", hvor han spillede rollen som Charles Lane - filmen er et andet projekt baseret på begivenheder i det virkelige liv, og hans præstation gav ham adskillige prisnomineringer og hans nettoværdi ville stige betydeligt takket være filmens succes. Derefter optrådte han i filmene "Garden State" og "Kinsey", efterfulgt i 2005 af hovedrollen i filmen "The Dying Gaul", som alle fortsatte med at give ham gode anmeldelser. Derefter havde han roller i film som "The Skeleton Key" og "Flightplan", og året efter blev han vært for "Saturday Night Live", før han engagerede sig i flere biroller i film som "Year of the Dog". I 2009 spillede han hovedrollen i dramaet "The Mysteries of Pittsburgh", som er baseret på romanen af samme navn af Michael Chabon, og blev også castet i filmene "An Education" og "Knight and Day", der optrådte sammen med Tom Cruise. Han lavede også konsekvent scenearbejde i denne tid.

For sit personlige liv er det kendt, at Sarsgaard giftede sig med skuespillerinden Maggie Gyllenhaal i 2009, og de har to døtre. Maggie er søster til skuespilleren Jake Gyllenhaal, som er Sarsgaards nære ven. Han har også tidligere haft forhold til danseren Dita Von Teese og skuespillerinden Shalom Harlow. Sarsgaard har også nævnt, at hans er katolik, og at han er veganer, men laver kød til sine børn.

Anbefalede: