Indholdsfortegnelse:

Giancarlo Esposito (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Giancarlo Esposito (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Giancarlo Esposito (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Giancarlo Esposito (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Better Call Saul Season 6 NEW Teaser Trailer #7 EXPLAINED! 2024, Marts
Anonim

Giancarlo Espositos nettoværdi er 6 millioner dollars

Giancarlo Esposito Wiki Biografi

Giancarlo Giuseppe Alessandro Esposito blev født den 26. april 1958 i København, Danmark, af delvis italiensk og afroamerikansk afstamning. Giancarlo er en skuespiller, bedst kendt for at spille rollen som Gustavo "Gus" Fring i programmerne "Breaking Bad" og "Better Call Saul". Han har været aktiv i branchen siden 1966, og alle hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Giancarlo Esposito? Fra begyndelsen af 2018 oplyser kilder os om en nettoværdi på 6 millioner dollars, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Han har optrådt i adskillige Spike Lee-film og laver også stemmeskuespil. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Giancarlo Esposito 6 millioner dollars

Giancarlo voksede op i Europa, før familien til sidst slog sig ned i New York City. Han gik på Elizabeth Seton College og studerede radio- og tv-kommunikation og fik en grad efter to år.

I 1966 fik Esposito sin skuespildebut på en Broadway-produktion af "Maggie Flynn", hvor han spillede et slavebarn. Han fortsatte med at optræde i adskillige produktioner i de næste par år, så i 1980'erne begyndte han at få filmmuligheder. Hans nettoværdi begyndte at stige, da han optrådte i "Maximum Overdrive" og "King of New York", og i tv-shows som "Miami Vice". I 1988 fik han sin gennembrudsrolle i Spike Lee-filmen "School Daze", som ville få ham til at samarbejde med Lee i andre film, med optræden i "Malcolm X" og "Do the Right Thing". Han optrådte også i forskellige indie- og mainstream-film, herunder "Night on Earth" og "Reckless". Espositos næste bemærkelsesværdige rolle ville komme i kriminaldramaet med titlen "Homicide: Life on the Street", hvor han spillede rollen som FBI-agent Mike Giardello i den sidste sæson af showet. Han fortsatte skuespilarbejdet gennem 1990'erne og optrådte i "Trouble on the Corner" og "New York Undercover", hvor han støt byggede sin nettoværdi.

I 2001 spillede Giancarlo derefter Cassius Marcellus Clay, Sr. i "Ali", før han medvirkede i filmen "Last Holiday". Han optrådte også i tv-serierne "South Beach" og "CSI: Miami", begyndte derefter at instruere, og i 2008 fik han sin instruktørdebut i filmen "Gospel Hill", hvor han også medvirkede. Året efter fortsatte hans nettoværdi med at stige, da han sluttede sig til rollebesætningen i serien "Breaking Bad", hvor han blev seriens primære antagonist i løbet af den fjerde sæson, som han modtog kritikerros for og også vandt flere priser. I 2011 optrådte han i den første sæson af "Once Upon a Time", før han gæstede i "Community". Han forsøgte sig også med stemmeskuespil og udtalte tandlægen i videospillet "Payday 2", og siden da har han ofte været stemt for forskellige DC Universe-animationsfilm. Et par af hans seneste projekter inkluderer "The Get Down" og "Better Call Saul", som er en prequel til "Breaking Bad", så han stadig øger hans mere værd.

For hans personlige liv er det kendt, at Esposito giftede sig med Joy McManigal i 1995, og de har fire døtre, men deres ægteskab endte med skilsmisse.

Anbefalede: