Indholdsfortegnelse:

Jason Aldeans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jason Aldeans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Aldeans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Aldeans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jason Aldean - Got What I Got (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Jason Aldeans nettoværdi er $40 millioner

Jason Aldean Wiki Biografi

Jason Aldine Williams, bedre kendt som Jason Aldean, er en amerikansk countrysanger og sangskriver, som har en nettoværdi på 40 millioner dollars, akkumuleret i løbet af sin sangkarriere, inklusive udgivelser af 12 singler og fem albums. Ni af Jasons singler nåede nummer 1 på Hot Country Charts. Denne countrysangerinde er også forfatter til sange som "Big Green Tractor", "She's Country" og medforfatter til "Don't You Wanna Stay". I løbet af sin karriere har Jason lavet 10 turnéer, nogle gange med countrymusikstjerner som Taylor Swift, Luke Bryan og Thomas Rhett.

Jason Aldean nettoværdi $40 millioner

Jason Aldean blev født den 28. februar 1977 i Macon, Georgia, USA. Hans forældre blev skilt, da Jason var tre år gammel, og efter det boede han hos sin mor i Macon, men tilbragte tid hos sin far i Florida om sommeren. I Macon gik han på Windsor Academy, men Aldeans hovedinteresse var musik, ikke videnskab. Han lyttede til Alabama-bandet Hank Williams, Jr. og George Strait.

De første skridt i musikverdenen som kunstner blev taget med hjælp fra Jasons mor. Han optrådte i den lokale VFW-hal i Macon som teenager først og sluttede sig senere til "husbandet" i Nashville South. Senere på universitetet optrådte Jason med et band, og sammen med et af medlemmerne begyndte de endda at skrive sange. Hans første single kaldet "Hicktown" blev først udgivet i 2005, men den hjalp med det samme til at opbygge Jason Aldeans nettoværdi, da den ramte nummer 10 på Billboard Hot Country Songs-hitlisten. Det næste album, "Relentless", blev udgivet to år senere og blev certificeret som Platinum af Recording Industry Association of America (RIAA). Dette var bestemt en succes, så efter to år mere udgav Aldean endnu et album - "Wide Open".

Med en fantastisk begyndelse PÅ en karriere og en forholdsmæssig stigning i nettoformuen er Jason Aldean blevet populær i USA. Han begyndte at blive nomineret til forskellige priser og vandt endda nogle af dem. Hans første ACM Award modtog Jason i 2005 som en Top New Male Vocalist. Siden da HAR nye originale album øget Aldeans nettoværdi og overordnede succes, da han har vundet yderligere 19 priser og i 2014 blev nomineret til en Grammy. Efter endnu en succesfuld udgivelse af et album kaldet "Night Train" i 2012 er der ingen, der er i tvivl om Jason Aldeans talent og potentielle nettoværdi.

Aldean talte om det personlige liv giftede sig med sin kone den 4. august 2001, og parret fik to døtre sammen, men de slog op den 15. april 2013. I dag bor Aldean i USA, fortsætter sin musikalske karriere og er kendt som en af de rigere countrymusikkunstnere. Jason Aldeans nettoværdi stiger stadig med hvert nyt album, og det ser ud til, at denne musiker kommer til at ramme mange hitlister og vinde mange priser takket være hans fantastiske stemme og optræden på scenen.

Anbefalede: