Indholdsfortegnelse:

Marcin Gortats nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Marcin Gortats nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marcin Gortats nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marcin Gortats nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Marcin Gortats nettoværdi er $11,5 millioner

Marcin Gortats løn er

Image
Image

$7,72 millioner

Marcin Gortat Wiki Biografi

Marcin Gortat blev født den 17. februar 1984 i Łódź, Polen, og er kendt som professionel basketballspiller, der i øjeblikket spiller for Washington Wizards i National Basketball Associaiton (NBA).

Så hvor rig er Marcin Gortat fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder har denne professionelle basketballspiller en nettoværdi på over 11,5 millioner dollars, hvor hans rigdom er akkumuleret fra hans over ti år lange karriere inden for det nævnte felt.

Marcin Gortats nettoværdi $11,5 millioner

Gortat var interesseret i sport fra en tidlig alder - hans far, Janusz var bokser og vandt bronze som let sværvægter ved OL i München 1972 og Montreal 1976, og hans mor, Alicja spillede volleyball for Polen. Som barn deltog Marcin i sportsgrene som atletik og fodbold. Han tilbragte sine formative år i Łódź sammen med sin bror, hvor han blev uddannet på den tekniske skole, og efter sigende blev han flydende i tysk, serbisk og engelsk. Han begyndte sin basketballkarriere med at spille for ŁKS Łódź, og fortsatte med at spille for RheinEnergie i Tyskland i tre sæsoner. I 2005 blev han valgt som den 57th Samlet valg i NBA-draften af Phoenix Suns, men han fortsatte med at spille med RheinEnergie i to år mere.

I 2007 blev han byttet til og underskrev en kontrakt med Orlando Magic, og i slutningen af november samme år blev han tildelt Anaheim Arsenal, men blev tilbagekaldt fra G-League i begyndelsen af december samme år, og gik på at få sin debut for Magic i begyndelsen af marts 2008, hvor han deltog i en kamp mod New York Knicks. I midten af april 2008 spillede han i alt otte minutter og scorede 12 point med 11 rebounds, hvilket var en væsentlig tilføjelse til hans hold, som vandt 103-83. I slutningen af april samme år spillede han i sin første slutspilsserie mod Philadelphia 76ers, hvor Marcins hold vandt med 4-2.

Men i juli 2009 blev Gortat en fri agent, og ønskede at underskrive en fem-årig $34 millioner kontrakt med Dallas Mavericks, dog matchede Magic tilbuddet, så han fortsatte med at spille for det nævnte hold, men blev efter sigende skuffet, som han havde konstant begrænset spilletid og var backup-spiller for Dwight Howard. Til sidst i december 2010 blev Marcin byttet til Phoenix Suns sammen med spillerne Mickaël Piétrus og Vince Carter. På sit nye hold fik Marcin mere spilletid, og han startede på centeret og blev populær under kaldenavnet ''Den polske hammer''. I sæsonen 2011-12 havde han et gennemsnit på 10,0 rebounds per kamp og 15,4 point, og sluttede sig ved sæsonens afslutning til det polske basketballlandshold, der forsøgte at kvalificere sig til FIBA EuroBasket, og scorede 27 point i sin anden kamp mod Finland.

I november 2012 havde han 10 rebounds, scorede 23 point og havde desuden en karrierehøjde syv blokeringer i sit holds 117-110 sejr over Charlotte Bobcats. I oktober året efter blev han byttet til Washington Wizard, og i slutningen af februar 2014 havde han karrierehøje 12 rebounds og 31 point, hvilket førte hans hold til en sejr mod Toronto Raptors. Den 13. maj hjalp Marcin sit hold med at undgå eliminering i kamp fem af slutspillet, idet han fik 16 rebounds og 31 point. Et andet højdepunkt var, at Marcin blev kåret til Ugens Eastern Conference-spiller i slutningen af december, og tilsammen gjorde hans potentielle nettoværdi overhovedet ingen skade.

Når det kommer til hans privatliv, er Marcin i et forhold med Anya Gortat Marcin. Han er aktiv på sociale medier som Twitter og Instagram og følges af 147.000 personer på førstnævnte og 137.000 på sidstnævnte.

Anbefalede: