Indholdsfortegnelse:

Zoe Lister Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Zoe Lister Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zoe Lister Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zoe Lister Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Zoe Lister-Jones - Is Rockin' A Top Knot - Only Appearance 2024, April
Anonim

Zoe Lister Jones nettoværdi er $2 millioner

Zoe Lister Jones løn er

Image
Image

$300, 000

Zoe Lister Jones Wiki Biografi

Zoe Lister Jones blev født den 1st september 1982, i Brooklyn, New York City, USA, og er en skuespillerinde, nok bedst kendt for at have medvirket i rollen som Rochel Meshenberg i filmen "Arranged", som Lily i tv-serien "Whitney" og som Jen i tv'et. serien "Life In Pieces". Hendes karriere har været aktiv siden 2004.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Zoe Lister Jones er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Zoes nettoværdi er over $2 millioner, akkumuleret gennem hans succesfulde involvering i underholdningsindustrien.

Zoe Lister Jones nettoværdi $2 millioner

Zoe Lister Jones tilbragte sin barndom i sin hjemby, hvor hun voksede op i en jødisk familie som det eneste barn af sin far, Bill Jones, der arbejder som fotograf og mediekunstner, og sin mor, Ardele Lister, en videokunstner. Hun gik på Edward R Murrow High School i Brooklyn, og efter studentereksamen i 2000 indskrev hun New York Universitys Tisch School of the Arts, hvorfra hun dimitterede med udmærkelse. Samtidig var hun også elev på Royal Academy of Dramatic Arts i London. Forud for sin skuespillerkarriere blev Zoe musiker, som udgav sit debutstudiealbum "Skip The Kiss". Hun er også en del af Ladybug Transistor.

Således begyndte Zoes professionelle skuespillerkarriere i 2004, da hun fik sin debutfilmoptræden i rollen som Annie Ball i titlen "Nausea II", som blev efterfulgt af hendes gæsterolle i tv-serier som "Law & Order: Trial". Af Jury" (2005), "Kidnapped" (2006) og "The Class" (2006). I det følgende år kom hendes gennembrudsrolle, da hun optrådte som Rochel Meshenberg i filmen "Arrangeret", med hovedrollen sammen med Francis Benhamou og Mimi Lieber. Ved slutningen af årtiet havde Zoe gjort adskillige betydningsfulde optrædener, såsom i rollen som Zoe i 2009-filmen "Breaking Upwards", spillede Jessy i Kevin Macdonalds film "State Of Play" (2009), og som Rebecca i filmen filmen "Shadows & Lies" sammen med James Franco og Martin Donovan. Udover det blev Zoe valgt til at portrættere Kim i tv-serien "Delocated" (2009-2010), så alle disse roller var med til at tilføje et betydeligt beløb til hendes nettoværdi.

For at tale yderligere om sin skuespillerkarriere blev Zoe udvalgt til at spille Lily i tv-serien "Whitney" (2011-2013) og spillede sideløbende i rollen som Rebecca i filmen "Stuck Between Stations" fra 2011 og portrætterede Alice i filmen med titlen "Lola Versus" i 2012. Hun blev også castet som Kate i tv-serien "Friends With Better Lives" (2014) og som Sophie i filmen "Consumed" (2015), instrueret af hendes mand, hvorefter hun blev valgt til at optræde som Jen i en anden tv-serie med titlen "Life In Pieces", som varede indtil 2018. Senest optrådte Zoe som Anna i sin egen film "Band Aid" (2017), så hendes nettoværdi er bestemt stadig stigende.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, har Zoe Lister Jones været gift med skuespilleren og filmskaberen Daryl Wein siden 2013. I sin fritid er hun aktiv på sine officielle Twitter- og Instagram-konti.

Anbefalede: