Indholdsfortegnelse:

Brittany Kerrs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Brittany Kerrs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brittany Kerrs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brittany Kerrs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Brittany Layne Kerrs nettoværdi er $800.000

Brittany Layne Kerr Wiki Biografi

Brittany Layne Kerr blev født den 19thjuni 1988 i Charlotte, North Carolina USA, og selvom hun måske bedst er anerkendt for at være hustru til countrymusikeren Jason Aldean, er hun også kendt som en tv-personlighed, inklusive en deltager i 11.thsæson af tv-sangkonkurrencen "American Idol". Hendes karriere har været aktiv siden begyndelsen af 2010'erne.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Brittany Kerr er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Brittanys nettoværdi er over $800.000, akkumuleret gennem hendes succesfulde involvering i underholdningsindustrien. En anden kilde kommer fra hendes karriere som NBA-cheerleader, plus hendes mand kan meget vel bidrage til hendes bankkonto.

Brittany Kerrs nettoværdi $800.000

Brittany Kerr tilbragte sin barndom i sin hjemby, hvor hun blev opdraget af sin far, Donald Kerr, en musiker, og sin mor, Debbie Kerr, som arbejdede i studiet. Som ung tog hun sang- og skuespilkurser og gik på South Mecklenburg High School i Charlotte, North Carolina. Sideløbende med sin uddannelse trænede hun også i kampsport, og fik sit sorte bælte i en alder af 12. Efter studentereksamen meldte hun sig ind på University of Alabama, men hun skiftede senere til University of North Carolina, hvorfra hun dimitterede med en grad i menneskelig miljøvidenskab.

Når vi taler om Brittanys karriere i underholdningsindustrien, begyndte den i 2012, da hun deltog i en audition for de 11.thsæson af tv-sangkonkurrencen "American Idol". To år senere medvirkede hun i tv-seriens dokumentar med titlen "Inside Edition", og senest medvirkede hun i tv-programmet "Entertainment Tonight" i 2017; alle disse optrædener har bidraget til hendes nettoværdi.

For at tale yderligere om sin karriere arbejder Brittany også som modemodel og deltog i Victoria's Secret Model Search i 2010. Udover det var hun cheerleader for NBA's Charlotte Bobcats-hold fra 2011 til 2012, hvilket også var med til at øge hendes rigdom.

Hvis man skal tale om sit personlige liv, har Brittany opnået enorm popularitet gennem det, da hun begyndte at date countrymusiksangeren Jason Aldean i 2014, og de optrådte sammen som et par ved Country Music Television Awards samme år. Parret giftede sig i marts året efter, og hun fødte deres søn i december 2017. Desuden accepterede Brittany Jasons to børn fra hans tidligere ægteskab.

I sin fritid er hun aktiv på sin officielle Instagram-konto.

Anbefalede: