Indholdsfortegnelse:

Austin Nichols (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Austin Nichols (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Austin Nichols (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Austin Nichols (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: FULL EPISODE: Austin Nichols, Carina Magyar, Andrew Bujalski on Austin After Hours 2024, Marts
Anonim

Austin Nichols nettoformue er $4 millioner

Austin Nichols Wiki Biografi

Austin Nichols blev født den 24. april 1980 i Ann Arbor, Michigan, USA, og er en skuespiller, der nok er bedst kendt for sine roller i tv-serierne "John fra Cincinnati", "One Tree Hill" og "The Walking Dead". Han er også kendt for biroller i filmene "The Day After Tomorrow" og "Wimbledon". Nichols har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1999.

Hvor meget er Austin Nichols' nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som 4 millioner dollars, som af de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2018. Film og tv er kilderne til Nichols beskedne formue.

Austin Nichols (skuespiller) nettoværdi 4 millioner dollars

Til at begynde med blev drengen opdraget sammen med sin søster i Ann Arbor af sine forældre David og Kay Nichols. I sin barndom begyndte han at stå på vandski, og som 13-årig blev han kåret som den tredje bedste vandskiløber i verden for sin alder. Han var til vandski, indtil han fik en skade og måtte holde op, så da han var 15 år, begyndte han at tage skuespilundervisning. Efter at have immatrikuleret fra McCallum High School ønskede han at studere ved University of Texas i Austin, men hans planer ændrede sig, da han blev tilbudt en filmkontrakt, og flyttede til Los Angeles og dimitterede til sidst fra University of Southern California i 2002, med en Bachelorgrad i kunst.

Med hensyn til sin professionelle karriere havde han gæsteroller i flere tv-serier, herunder "Sliders" (1999) og "CSI: Crime Scene Investigation" (2001), og fik derefter national opmærksomhed for første gang, da han blev set i serien "Six Feet" Under” (2002). I filmindustrien, efter en ubemærket rolle i den romantiske eventyrfilm "Holiday in the Sun" (2001) med Olsen-tvillingerne, opnåede Nichols succes med en hovedrolle i den uafhængige film "The Utopian Society" (2003) instrueret og co. -produceret af John P. Aguirre. I 2004 henvendte Nichols sig til et større publikum med biroller i storfilmen "The Day After Tomorrow", skrevet, produceret og instrueret af Roland Emmerich, og i den romantiske komedie "Wimbledon" instrueret af Richard Loncraine. Derefter vendte han midlertidigt tilbage til tv-arbejdet, inden han optrådte i sportsfilmen "Glory Road" i 2006. Nichols blev derefter set i flere små film, og havde også gæsteroller i flere tv-serier. I 2007 så han ud til at få sit gennembrud i tv-branchen, med titelrollen i dramaserien "John fra Cincinnati" sendt på HBO, men denne serie blev fjernet efter ti afsnit. I 2008 blev han føjet til rollelisten i "One Tree Hill" i rollen som Julian Baker gennem 2012, og spillede i mellemtiden mindre roller i tv-filmene "Prayers for Bobby" (2009) og "Five" (2011) samt i spillefilmene "Beautiful Boy" (2010), "Unthinkable" (2010) og "LOL" (2012). Desuden er Austin kendt for at portrættere Tommy Wheeler i serien "Roy Donovan" (2013 - 2016) og Spencer Monroe i "The Walking Dead" (2015 - 2016). For nylig blev han set i drama-gyserserien "Bates Motel" (2017), som alle har bidraget støt til hans nettoværdi.

Endelig, i skuespillerens personlige liv, har Nichols været i forhold med Claire Oswalt, Sophia Bush og Chloe Bennet, men er tilsyneladende i øjeblikket single.

Anbefalede: