Indholdsfortegnelse:

Glenn Greenwalds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Glenn Greenwalds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Glenn Greenwalds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Glenn Greenwalds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Glenn Greenwald on Trump's "Shocking" Firing of FBI Chief James Comey Amid Russian Probe 2024, April
Anonim

Glenn Edward Greenwalds nettoværdi er $600.000

Glenn Edward Greenwald Wiki Biografi

Glenn Edward Greenwald blev født den 6. marts 1967 i New York City, USA, af Arlene og Daniel Greenwald, en familie af jødisk afstamning, og er bedst kendt som forfatteren, der skrev serien af rapporter om lækager af USA og Storbritannien overvågningsprogrammer for ''The Guardian'' i 2013. Derudover blev han belønnet med Pulitzer-prisen og Polk-prisen for de nævnte rapporter.

Så hvor rig er Glenn Greenwald fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder har denne forfatter en nettoværdi på over $600.000, akkumuleret fra sin karriere inden for det nævnte felt.

Glenn Greenwalds nettoværdi $600.000

Selvom han blev født i New York City, flyttede Greenwald til Lauderdale Lakes, Florida. Han var studerende på George Washington University og dimitterede med en bachelorgrad i filosofi, efterfulgt af at tilmelde sig New York University School of Law. Før han blev berømt som forfatter, praktiserede Glenn i Litigation Department hos Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, og fortsatte med at etablere sit eget firma Greenwald Christoph & Holland, et retssagsfirma dedikeret til sager vedrørende amerikanske borgerrettigheder. I denne gren var en af hans mest bemærkelsesværdige sager repræsentationen af Matthew F. Hale, en hvid overherredømme. I slutningen af 2005 startede Greenwald sin egen blog under titlen Unclaimed Territory, som var fokuseret på efterforskningen af Plame-sagen. I begyndelsen af 2007 blev han forfatter for ''Salon'' og bidrog med adskillige artikler om emner som undersøgelsen af miltbrandangrebene i 2001 og John O. Brennas kandidatur, den tidligere CIA-embedsmand til jobbet som direktør for CIA eller direktøren for DNI. Hans nettoværdi voksede konstant.

Glenn forlod imidlertid ''Salon'' i august 2012 og begyndte at arbejde for et bemærkelsesværdigt magasin, ''The Guardian'', hvori han udtalte, at en af hans grunde til dette træk var ''internationalisering af sin læserskare, idet han blev genoplivet af et andet miljø. ''. I løbet af sin tid der skrev Greenwald sine vigtigste artikler om Edward Snowden, som ønskede at dele nogle vigtige oplysninger med Glenn og Laura Poitras, en dokumentarfilmskaber. De nævnte dokumenter blev offentliggjort i begyndelsen af juni 2013, i en artikel skrevet af Glenn. Hans arbejde blev anerkendt og dermed belønnet med Pulitzer-prisen og Polk-prisen. Ikke desto mindre forlod Greenwald i løbet af samme år ''The Guardian' for at forfølge, hvad han kaldte ''en gang i karrieren drømmejournalistisk mulighed, som ingen journalist overhovedet kunne afslå''. I løbet af den tid samarbejdede han med Laura Poitras igen, da duoen fortsatte med at etablere et online-sted til støtte for den uafhængige journalistik, da han var bekymret for ytringsfriheden i USA, hvilket er, hvordan ''First Look Media '' var lavet. Den nævnte organisation havde sin første online-udgivelse under titlen ''The Incept'' i februar 2014 og Glenn arbejder på redaktørstillingen.

Udover det skrev Greenwald bøger som ''How Would a Patriot Act? Defending American Values from a President Run Amok'', som opnåede stor succes og var på listen over New York Times bestsellere i 2006. Derudover skrev han ''A Tragic Legacy'' og ''No Place to Hide: Edward Snowden, NSA og US Surveillance State'' i henholdsvis 2008 og 2014.

Derudover har Greenwald optrådt i adskillige shows såsom ''Real Time with Bill Maher'', ''Tucker Carlson Tonight'' og ''Up with Chris Hayes''.

Når det kommer til hans privatliv, er Glenn åbenlyst homoseksuel og gift med David Michael Miranda. I august 2013 blev hans partner tilbageholdt i henhold til Terrorism Act 2000, da han medbragte følsomme dokumenter, der var vigtige for Greenwalds rapporter. Glenn er aktiv på sociale medier som Twitter og Facebook og har mere end en million følgere på førstnævnte.

Anbefalede: