Indholdsfortegnelse:

H2o Delirious Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
H2o Delirious Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: H2o Delirious Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: H2o Delirious Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: CAN OUR FRIENDSHIP SURVIVE!? | Heave Ho (w/ H2O Delirious) 2024, April
Anonim

Jonathans nettoformue er 2,5 millioner dollars

Jonathan Wiki Biografi

Jonathan – efternavn ukendt – blev født den 2. maj 1987 i North Carolina, USA, og er en YouTuber, bedst kendt for at udgive spilindhold som en del af Vanoss gaming team under navnet "H2o Delirious". Han har konsekvent uploadet videospilsrelaterede videoer siden oprettelsen af sin kanal i 2007. Han er kendt for at bære en Jason-maske, der blev populært af "Friday the 13th"-filmene. Alle hans bestræbelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er H2o Delirious? Fra slutningen af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi på 2,5 millioner dollars, hovedsagelig tjent gennem en succesfuld karriere på YouTube. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

H2o Delirious nettoværdi 2,5 millioner dollars

H2o Delirious startede sin YouTube-kanal i 2007, efter populariteten af gaming-youtubere eller "lad os spille" YouTubere begyndte at udvikle sig. Han blev hurtigt identificeret for at bære en "fredag den 13." Jason-maske, og hans popularitet voksede støt som årene gik. Hans oprindelige navn på hjemmesiden var "EXP I Delirious", men han gik snart over til "H2O Delirious". I 2011, efter at have like en video af gaming YouTuber Evan Fong også kendt som "Vanoss", besluttede de to at samarbejde og spille sammen. Dette førte til, at Delirious blev en del af det, der er kendt som Vanoss-spilgruppen, som består af forskellige spilrelaterede YouTubere, der spiller forskellige slags videospil sammen. Samarbejdet har vist sig at være vellykket, hvor begge deres kanaler har draget fordel, og deres nettoformue er steget. Han poster selv omkring tre til syv videoer på sin kanal, men har aldrig afsløret sit sande ansigt på kameraet, og narre i stedet sine fans flere gange ved at fake en ansigtsafsløring.

Nogle af de andre gaming YouTubere Delirious har samarbejdet med inkluderer SeaNanners, Mr Sark, Gassy Mexican og Chilled Chaos. Han bliver også involveret i singleplayer-relaterede spil, herunder gyserspil, som er populære på hjemmesiden. Nogle af de spil, han har spillet, er "The Evil Within 2", "Alien: Isolation" og "Outlast 2". Andre spil, han har spillet, inkluderer "Grand Theft Auto V", "Fallout 4" og "Call of Duty: World War II".

Hans kanal er vokset til at have over ni millioner abonnenter med videoer, der har samlet næsten en milliard visninger. Nogle af hans mest populære visninger inkluderer "Among the Sleep", "GTA 5 Best moments" og "I am Delirious Music Video", som hver har fået op mod 10 millioner visninger, og derfor er han blandt de 200 mest abonnerede kanaler på Youtube. Han har fortsat samarbejdet med andre YouTubere, og dette har været med til at hæve hans nettoværdi endnu mere. Et par af hans seneste projekter inkluderer "Fortnite Battle Royale", "Assassin's Creed Origins" og "Injustice 2".

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om Delirious' romantiske forhold, hvis nogen. Han er det eneste medlem af Vanoss-besætningen, der ikke har afsløret meget om sit personlige liv bortset fra hans fornavn; i stedet nyder han at spille op til en "seriemorder"-rolle, som kan identificeres med hans "Fredag den 13." Jason-maske.

Anbefalede: