Indholdsfortegnelse:

Travis Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Travis Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Travis Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Travis Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Trap Lore Ross Reacts to Travis Scott Charlemagne Interview 2024, April
Anonim

Jacques Webster, Jr.s nettoværdi er $8 millioner

Jacques Webster, Jr Wiki Biografi

Født Jacques Webster, Jr. den 30. april 1992, i Houston, Texas, USA. Han er en rapper, pladeproducer og sangskriver, der er bedst kendt af verden under scenenavnet Travis Scott, som blev fremtrædende efter at have udgivet hitsinglen "Antidote" i 2015, med på hans debutstudiealbum "Rodeo". Siden da har han samarbejdet med en række succesfulde musikere, herunder Rihanna og Kanye West.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Travis Scott er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Scotts nettoværdi er så høj som $8 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere i underholdningsverdenen, aktiv siden 2008.

Travis Scotts nettoværdi $8 millioner

Travis voksede op i den sydvestlige grænse af Houston, i Missouri City. Han tilbragte sin tidlige barndom hos sin bedstemor, og flyttede derefter ind hos sin far. Han gik på Elkins High School, og efter studentereksamen blev han indskrevet på University of Texas i San Antonio, men han dimitterede aldrig, da han besluttede at fokusere helt på sin karriere i musikindustrien.

Selv mens han gik på gymnasiet, var Travis sikker på, at han ville blive en berømt musiker; han slog sig oprindeligt sammen med sin ven Chris Holloway for at starte en musikduo, The Graduates, og udgav en EP på Myspace i 2008, mens Travis i 2009 startede et joint venture med OG Chess, gruppen The Classmates. De to arbejdede sammen indtil 2012, hvor der opstod økonomiske stridigheder, og de gik hver til sit. Travis flyttede til Washington, New York, men var ikke helt tilfreds med chancerne, han fik der, og kort efter satte han sin fod i Los Angeles, Californien. Han kom i kontakt med T. I., og i 2013 var Travis producer på T. I.s single "Upper Echelon". Samme år begyndte Travis at arbejde sammen med Kanye West på Travis's debutudgivelse i fuld længde, mixtapet "Owl Pharaoh", men det nåede en forhindring, og det blev senere samlet op af T. I. Hans mixtape udkom i maj 2013, udgivet gennem Grand Hustle Records, ejet af T. I., som lancerede Travis i stjernestatus, og han fortsatte med at arbejde på sit nye materiale. Han udgav sit andet mixtape i august 2014, med titlen "Days Before Rodeo", som var en optakt til hans debutalbum "Rodeo", udgivet i september 2015 gennem Epic Records, som blev et massivt hit, da det toppede som nr. 3 på den amerikanske Billboard 200-hitliste og toppede den amerikanske rap-hitliste og opnåede platinstatus, hvilket kun øgede Scotts nettoformue i høj grad. Opmuntret af denne enorme succes begyndte Travis straks at arbejde på sit andet album i fuld længde = "Birds in the Trap Sing McKnight" - som udkom i september 2016. Albummet toppede de amerikanske Billboard 200, US R&B/HH og US Rap-hitlister, mens den også opnåede platinstatus, hvilket yderligere øgede hans nettoværdi.

Senest lancerede Travis sit eget pladeselskab Cactus Jack, hvorigennem han vil udgive et samarbejdende album med kollega-rapperen Quavo, med titlen "Huncho Jack, Jack Huncho", planlagt til december 2017. Desuden arbejder han på sit tredje studiealbum " AstroWorld”, som vil være tilgængelig i 2018.

Med hensyn til sit personlige liv er Travis i et forhold med reality-tv-stjernen Kylie Jenner, som han forventer et barn med.

Anbefalede: