Indholdsfortegnelse:

Destery Moores nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Destery Moores nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Destery Moores nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Destery Moores nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Destery Smith Gets Worse: Interview With Former Friends 2024, April
Anonim

Destery Moores nettoværdi er $50.000

Destery Moore Wiki Biografi

Destery Moore blev født den 19. februar 1991 i Idaho, USA og er en YouTube-stjerne og sanger, bedst kendt af verden for sin YouTube-kanal CapnDesDes, og en anden, som han startede sammen med sin ven Nate Owens, Desandnate.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Destery Moore er i slutningen af 2017? Autoritative kilder anslår, at Desterys nettoværdi nu er over $50.000 takket være hans succes i underholdningsindustriens bredere område.

Destery Moores nettoværdi $50.000

Destery voksede op i Idaho og er den ældste af fem søskende. Selvom han ikke er særlig glad for sine forældre, bevarer han et tæt forhold til sine yngre søstre. Fra en tidlig alder blev Destery tiltrukket af videospil og computere i det hele taget. Han nød at spille spil som "Legend of Zelda", "Transformers War for Cybertron", "Gitaroo Man" og "Spartan Total Warrior", blandt andre. Han begyndte at filme sin spilpræstation og begyndte at uploade videoerne til YouTube. Tilbage i 2008 slog Destery sig sammen med sin gode ven Nate Owens for at oprette YouTube-kanalen "Des and Nate", og de to begyndte også at poste uscriptede komedievideoer på kanalen. Relativt hurtigt blev de to ekstremt populære, for det meste på grund af deres emo-look, at de var populære blandt teenagepiger og deres komediefærdigheder. De fik en fanskare på mere end 900.000 og har over 91 millioner visninger, hvor deres mest populære video på YouTube - "IDEK 9 ½" - passerer seks millioner. Efterhånden som deres popularitet voksede, startede Destery sin egen kanal i 2010, CapnDesDes, hvor han er blevet ved med at fremvise sine komiske færdigheder og har samlet sin egen fanskare. Nu har han mere end 1,2 millioner fans på YouTube og over 73 millioner visninger.

Udover at blive en YouTube-sensation, har Destery også lanceret sin musikalske karriere; han startede en anden YouTube-kanal, Stop the Attack, men plejede kun at fremvise sine musikalske bestræbelser. I 2015 udgav han sit debutalbum "Sailing Home", og inden da udgav han sin første single "Caves of Ice", hvilket øgede hans rigdom i høj grad. Han har også lavet en række korte musikvideoer på mellem et og tre minutter. Han har også samarbejdet med en række YouTube-stjerner, herunder Shane Dawson, blandt andre, for at øge hans rigdom yderligere.

Med hensyn til hans personlige liv er lidt kendt om hans private anliggender, da Destery har en tendens til at holde sine mest intime detaljer skjult for medierne.

Bortset fra det faktum, at han i øjeblikket er single, er der ingen information tilgængelig om denne YouTube-stjerne.

Anbefalede: