Indholdsfortegnelse:

Yellowmans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Yellowmans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Yellowmans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Yellowmans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Peter Metro Interview On Yellowman 2024, April
Anonim

Yellowmans nettoværdi er $500.000

Yellowman Wiki Biografi

Født som Winston Foster den 15. januar 1956 i Kingston, Jamaica, er han en dancehall- og reggaemusiker, bedst kendt af verden under sit kunstnernavn Yellowman. Han blev fremtrædende i 80'erne med den mest bemærkelsesværdige sang "Zungguzungguguzungguzeng" (1983), blandt mange andre.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Yellowman er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Yellowmans nettoværdi er så høj som $500.000, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere i musikindustrien, som har været aktiv siden midten af 70'erne.

Yellowmans nettoværdi $500.000

Yellowman blev opvokset på børnehjemmet Alpha Boys School, der var en del af en katolsk kirke. Da han voksede op, blev Yellowman ofte latterliggjort på grund af sin albinisme, men Alpha Boys School plejede sine elevers musikalske talenter, og det var ikke anderledes med Yellowman. Efterhånden som han blev ældre, blev han mere fokuseret på musikken, og det var i slutningen af 70'erne, han først fik opmærksomhed; han vandt Tastee Talent Contest afholdt i Kingston, Jamaica, og blev efter et par år tilbudt en pladekontrakt af Columbia Records, efter at have opnået national popularitet i Jamaica.

Hans debutalbum udkom i 1982 - "Mister Yellowman" - og derefter det eponyme "Zungguzungguguzungguzeng" i 1983. Siden da har han udgivet over 50 albums, hvis salg har øget hans rigdom i høj grad. Selvom han forbliver aktiv indtil i dag, toppede hans karriere i 80'erne, hvor han ville producere fem albums om året og havde 40 chartsingler. Han blev dog kritiseret for sine seksuelt eksplicitte tekster, og fansene blev trætte af hans sange, men i 1994 udgav han albummet "Prayer", som igen satte ham på landkortet, og hans popularitet steg igen. Hans sidste studiealbum udkom i 2005 - "Round 1" - mens han udgav et opsamlingsalbum i 2013 med titlen "Reggae Anthology: Young, Gifted & Yellow".

Selvom han ikke har udgivet et nyt album i et stykke tid, har Yellowman konstant turneret og har optrådt i lande som Peru, Spanien, Nigeria, Sverige, Frankrig, England, Kenya, USA og Italien, blandt mange andre.

Med hensyn til sit personlige liv har Yellowman en datter, Kareema, som også er musiker, og en søn Kareem med Rosie, hans kone siden 1985.

Tilbage i 1982 fik han en terminal diagnose af hudkræft og fik at vide, at han i bedste fald havde tre år tilbage at leve. Men takket være flere operationer blev han tilsyneladende helbredt, men kræften vendte tilbage i 1986, og igen efter adskillige operationer, herunder i kæben, blev han igen befriet for sygdommen. Desværre efterlod operationen et spor i hans ansigt, da hans kæbe er vansiret.

Anbefalede: