Indholdsfortegnelse:

Marques Colstons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Marques Colstons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marques Colstons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marques Colstons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Black Lives Matter sculpture of Jen Reid that replaced toppled Edward Colston in Bristol is removed 2024, April
Anonim

Marques Colstons nettoværdi er $40 millioner

Marques Colston Wiki Biografi

Marques E. Colston blev født den 5. juni 1983 i Harrisburg, Pennsylvania, USA, og er en pensioneret professionel amerikansk fodboldspiller, bedst kendt for at have spillet som wide receiver i National Football League (NFL) for New Orleans Saints. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Marques Colston? Fra midten af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $40 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere i professionel fodbold. Han hjalp Saints med at vinde Super Bowl XLIV, og for total touchdown er Saints' franchiseleder gennem tiderne. Efterhånden som han fortsætter sine bestræbelser, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Marques Colstons nettoværdi 40 millioner dollars

Marques gik på Susquehanna Township High School, og i løbet af hans tid var der en brevmand i bane og fodbold, der vandt All-Conference hæder og var også en fremtrædende i atletik.

Efter immatrikulering havde han et stipendietilbud fra University of Missouri, men valgte i stedet at gå til Hofstra University, hvor han klarede sig godt gennem sin college-karriere - i 2005 blev han udnævnt til All-Atlantic 10 First Team, hvor han i mellemtiden satte en skolerekord på 2834 yards fra 182 receptioner for 18 touchdowns.

Colston kom med i 2006 NFL Draft og blev valgt som det 252. overordnede valg ved 7. runde af New Orleans Saints. Han havde en stærk præstation på minicampen, og blev sat i startposition den første uge. Han hjalp i sidste ende Saints med at nå slutspillet med en rekord på 10-6 og ville nå NFC Championship Game mod Chicago Bears, men tabte for at afslutte sæsonen, men Marques blev stadig meget fejret og endte på andenpladsen for Offensive Rookie of the Year. Han fortsatte med at præstere stærkt i 2007-sæsonen. Året efter underskrev han en treårig kontraktforlængelse, hvilket øgede hans nettoformue betydeligt. Han var dog ude af spillet i fire uger på grund af en skade, men kom tilbage til at præstere godt.

I 2009 ville Marques hjælpe Saints med at besejre de ubesejrede New York Giants i løbet af sæsonen. Han førte derefter Saints til sejr i Super Bowl XLIV. Han havde endnu en solid sæson i 2010, og i 2011 havde han flere +100 yard-modtagelseskampe. I 2012 fik han en femårig kontraktforlængelse på $40 millioner, hvilket øgede hans nettoværdi endnu mere, og efterfølgende brød Joe Horns rekord for de fleste touchdown-fangster af en Saints-wide receiver og udlignede Deuce McAllisters franchiserekord for totale touchdowns. I 2013 ville han blive alle tiders leder i pasmodtagelser og i modtageyards. Han fortsatte med at spille godt indtil 2015-sæsonen, hvor han lavede karrierens lavpunkt, og blev derefter frigivet af Saints, og valgte ikke at skrive kontrakt med noget andet hold.

Efter sin spillekarriere blev Colston en minoritetsejer af arena-fodboldholdet, Philadelphia Soul. Han var også den tidligere ejer af indendørs fodboldhold, Harrisburg Stampede. Han er også engageret i adskillige investeringer i startup-virksomheder relateret til sport og sundhed.

For sit personlige liv er det kendt, at Marques er gift med Emily og bor i Lulin, Louisiana. Han har forfulgt et executive MBA-program ved George Washington University.

Anbefalede: