Indholdsfortegnelse:

Hulk Hogans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Hulk Hogans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hulk Hogans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hulk Hogans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Hulk Hogan’s Muscle Cars (Mopar Collection) 2024, April
Anonim

Hulk Hogans nettoværdi er $8 millioner

Hulk Hogan Wiki Biografi

Terry Gene Bollea, for publikum kendt under scenenavnet Hulk Hogan, er en berømt amerikansk skuespiller, professionel wrestler, entreprenør samt en film- og tv-producent. Hulk Hogan er måske mest kendt for sine mange optrædener på ring, både som en god fyr og en skurk af New World Order (nWo), en professionel wrestling-stald, der er underskrevet til WWE, hvor Hogan i øjeblikket arbejder som wrestler. Hogans fremgang til berømmelse begynder i 1980'erne, og den er for det meste fremtrædende gennem 1990'erne. I 2003 udgjorde Hogans løn for en WrestleMania XIX-begivenhed $150 tusinde. Hogan, som har været verdensmester 12 gange, er virkelig en bemærkelsesværdig professionel wrestler, men han er også en god skuespiller.

Hulk Hogans nettoværdi $8 millioner

Hogan fik sin skuespildebut i "Rocky III", en tredje del af boksesagaen med Sylvester Stallone og Mr. T. Siden sin debut har Hulk Hogan været et tilbagevendende ansigt på tv-skærmene. På grund af sine kommercielt succesrige præstationer var Hogan i stand til at købe et Bel Air Mansion, hvis værdi er $6,2 millioner, samt Clearwater Beach-hjem, der koster $3,3 millioner, blandt mange andre aktiver. Hvor rig er Hulk Hogan så? Ifølge kilder er Hulk Hogans nettoværdi anslået til at være $8 millioner. Størstedelen af Hulk Hogans nettoformue og årsløn kommer fra hans karriere som professionel wrestler og skuespiller.

Hulk Hogan blev født i 1953 i Augusta, Georgia, og gik på University of South Florida. Hogans mainstream-succes begynder i 1979, da han blev introduceret til Vincent James McMahon, far til en professionel wrestling-promotor Vincent Kennedy McMahon. Hogan underskrev en aftale med WWF og fik en debut på ringen samme år. Hogans wrestling-karriere er virkelig spektakulær. Han har kæmpet mod nogle af de mest berømte wrestlere, herunder André the Giant, The Rock, Randy Orton og Triple H blandt mange andre. Ofte omtalt som "Hollywood Hogan" eller "The Super Destroyer", Hulk Hogan er en vinder af ikke kun verdensmesterskaber, men også sværvægtsmesterskaber, WrestleMania, såvel som Royal Rumble-begivenheder. Efterhånden som Hogans berømmelse steg, steg hans nettoværdi også. Hogan har aldrig manglet tilbud om at optræde på tv-skærme. Hogan fik sin debut i "Rocky III", som blev efterfulgt af en tv-serie "The A-Team" med Mr. T, "Mr. Nanny" med Sherman Hemsley, "Spy Hard" med Leslie Nielsen, samt "Thunder in Paradise". I 2005 havde Hogan også premiere på sin egen reality-tv-serie "Hogan Knows Best", som blev sendt i fire sæsoner og affødte en spin-off-serie "Brooke Knows Best". Han var derefter vært for flere andre serier, herunder "Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling", en kortvarig serie, som han co-producerede og deltog i som vært. Hogan var også en kort vært for et konkurrenceshow "American Gladiators". En berømt skuespiller, tv-personlighed og en legendarisk wrestler, Hulk Hogan, hvis nettoværdi anslås at beløbe sig til $8 millioner, bor i øjeblikket i Florida, men bruger også meget tid i Beverly Hills, Californien.

Anbefalede: