Indholdsfortegnelse:

Wayne Gretzkys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Wayne Gretzkys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wayne Gretzkys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wayne Gretzkys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Career of Wayne Gretzky 2024, April
Anonim

Wayne Douglas Gretzkys nettoværdi er $220 millioner

Wayne Douglas Gretzky Wiki Biografi

Født som Wayne Douglas Gretzky den 26. januar 1961 i Ontario, Canada, Wayne Gretzky var en professionel hockeyspiller. Waynes nettoværdi anslås til at være $220 millioner fra 2017. Wayne elskede at spille hockey fra den tidlige barndom. De fleste af hans venner ønskede ikke at spille med ham og undgik endda at spille hockey sammen, fordi Wayne altid var en hurtig og dygtig spiller, selv da han var et lille barn. Hans karriere startede, da han blev signet til de berømte Indianapolis Racers, men han blev byttet til Edmonton Oilers, som han førte til sejr i National Hockey League næsten uden nogen som helst indsats. Wayne blev byttet et par gange efter det, på grund af hvor værdifuld en spiller han var - virkelig en professionel. Disse hold inkluderede St Louis Blues og Los Angeles Kings, såvel som for New York Rangers.

Wayne Gretzkys nettoværdi 220 millioner dollars

Da Wayne er en af de vigtigste spillere, har hans hold vundet Stanley Cup fire gange. Gretzky gik på pension efter at have brugt tyve år på at dyrke sporten. I løbet af disse år modtog han prisen for den mest værdifulde hockeyspiller ni gange, bestemt af juryen for Hart-trofæer. Ikke nok med det, men han har også modtaget i alt fire priser for at score flest point og endda fem priser under paraplyen af Lester B.-priser. Listen over priser fortsætter og fortsætter, da Gretzky endda har modtaget det berømte Conn Smith Trophy to gange for at være MVP i slutspillet.

Umiddelbart efter sin pensionering fra professionel hockey blev Wayne inkluderet i National Hockey League Hall of Fame, da Gretzky satte mere end 60 National Hockey Leagues rekorder i både regulære sæsonkampe og slutspil. Han har også seks af All Star-rekordene. Da han afsluttede sin karriere inden for sport, blev den legendariske stjerne producer og direktør for det canadiske landshockeyhold for mænd, da vinter-OL blev udsendt. Wayne har også været kendt for sit kaldenavn The Great One på grund af hans heldige succes med at være den eneste hockeyspiller i National Hockey Leagues historie, der scorede over 200 point på en sæson. Det har Gretzky opnået fire gange.

Når vi taler om sit personlige liv, er stjernen gift med Janet Jones, som er en berømt amerikansk skuespillerinde. De blev gift i en ceremoni, der fandt sted i 1998. Wayne og Janet har fem børn: Emma, Tristan, Trevor, Ty og Paulina. Gretzkys søn Trevor er blevet signet til at spille for Cubs. Ty havde spillet ishockey som sin far, men til sidst forlod han sporten for at få en grad ved Arizona State University.

Anbefalede: