Indholdsfortegnelse:

Marc Blucas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Marc Blucas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marc Blucas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Marc Blucas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Marcus Paul Blucas nettoværdi er $1,5 millioner

Marcus Paul Blucas Wiki-biografi

Marcus Paul „Marc“Blucas er en skuespiller, født den 11. januar 1972 i Butler, Pennsylvania, USA, måske bedst kendt for sine roller som Riley Finn i tv-serien „Buffy the Vampire Slayer“, John Hawkes i „Underground“, og som Matthew Donnelly i "Nødvendig Roughness".

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Marc Blucas er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Marc Blucas' samlede nettoværdi er 1,5 millioner dollars i juli 2017, akkumuleret gennem en bemærkelsesværdig skuespillerkarriere, startende fra midten af 90'erne. Da han stadig aktivt deltager i underholdningsindustrien, fortsætter hans nettoværdi med at vokse.

Marc Blucas nettoværdi $1,5 millioner

Marc blev født i en familie af blandet afstamning - hans far er af halvt polsk og halvt slovakisk afstamning, og fra sin mors side er han af engelsk, skotsk og serbisk afstamning. Selvom han var født i Butler, flyttede Marc til Girard, Pennsylvania som teenager, hvor han gik på Girard High School og blev stjernespilleren på skolens basketballhold. Blucas gik på et fuldt stipendium for at studere ved Wake Forest University i Winston-Salem, North Carolina, hvor han fortsatte med at spille basketball sammen med den fremtidige stjerne Tim Duncan. Under sine studier var han medlem af Sigma Phi Epsilon-broderskabet og dimitterede i 1994. Efter et mislykket forsøg på at komme ind i NBA flyttede Marc til England og spillede basketball med Manchester Giants i et år. I tvivl om, hvad han ville forfølge som sin professionelle karriere, besluttede Blucas først at blive advokat, men ændrede derefter mening og vendte sig til skuespil i stedet. En af hans første roller var i tv-filmen "Inflammable" (1995), som lancerede hans fremtidige karriere inden for både tv og film. Marc spillede derefter karakteren som en basketballhelt i "Pleasantville" (1998), men hans første store rolle kom et år senere, da han fik rollen som agent Riley Finn i "Buffy the Vampire Slayer", hvorefter Blucas blev udnævnt til en af de ti mest sexede mænd i Buffy the Vampire Slayer/Angel-universet i en fanafstemning. Hans nettoformue var nu også veletableret.

Efter at have forladt serien optrådte han i film som "Summer Catch" (2001) - hvor han portrætterede karakteren baseret på den virkelige baseballspiller Michael Macone - "We Were Soldiers" (2002), hvor han spillede hovedrollen ved siden af Chris Klein og Mel Gibson og "First Daughter" (2004), hvor hans medstjerne var Katie Holmes. Blucas medvirkede derefter i thrillerne "Thr3e" og "The Killing Floor", og fik en rolle i tv-seriens pilot i dramaet "True Blue" i 2010. Han er også kendt i offentligheden som Matthew Donnelly i de første to sæsoner af "Nødvendig Roughness", som blev udgivet i juni 2011.

Når det kommer til hans nyere aktiviteter, har Marc i 2016 medvirket i tv-serien "Underground" produceret af sangeren John Legend. Hans nettoværdi er stadig konsekvent.

Privat har Blucas været gift med journalisten Ryan Haddon siden 2009, datter af Dayle Haddon og en berømt canadisk model og skuespillerinde. Udover sin skuespilkarriere arbejder Marc også som basketballtræner på et privat katolsk gymnasium for piger i Los Angeles.

Anbefalede: