Indholdsfortegnelse:

Laura Vandervoorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Laura Vandervoorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Laura Vandervoorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Laura Vandervoorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Laura Vandervoorts nettoværdi er $2 millioner

Laura Vandervoort Wiki Biografi

Laura Dianne Vandervoort blev født den 22. september 1984 og er en canadisk skuespillerinde med hollandsk afstamning. Hun er måske bedst kendt for sine roller i "Smallville" som Kara, CTV teen-dramaet "Instant Star" som Sadie Harrison og i ABC science fiction-serien "V" som Lisa.

Så hvor rig er Laura Vandervoort? Kilder anslår, at Vandervoorts nettoværdi er over $2 millioner dollars, idet hendes rigdom hovedsageligt er tjent fra hendes karriere som skuespiller siden 1997 og indtil nu.

Laura Vandervoorts nettoværdi $2 millioner

Vandervoort blev født og opvokset i Toronto, Ontario, Canada, af sin hollandske far og canadiske mor, som fik at vide, at deres lille pige ikke ville overleve på grund af meningitis, men som hun overvandt og voksede op til at blive involveret i adskillige sportsgrene som f.eks. som: karate (andengrads sort bælte), tennis, gymnastik, fodbold, basketball og baseball. Siden hun var barn, tog Laura adskillige klasser i skuespil og optrådte i nogle shows som "Road to Avonlea" og "Harriet the Spy"” i Canada, senere, da hun kun var 13 år gammel, havde hun sine første stemmeroller i “Goosebumps” og “Are You Afraid of the Dark?” den canadiske børneserie. Hun fortsatte med at spille små roller i reklamer og gæsteroller i ""Twice in a Lifetime", "Mutant X", "Doc", "Prom Queens: The Marc Hall Story", Troubled Waters, "The Desert Files" og " Sue Thomas: FB Øje". Også "Mom' Got a Date with a Vampire" og "Alley Cats Strike" i Disney Channel TV-film, som var grundlaget for hendes nettoformue.

Hun studerede psykologi og engelsk på York University, og mens hun var der, da Vandervoort var 19 år gammel, havde hun sin første hovedrolle i de fire sæsoners serie "Instant Star", CTV teen-dramaet som Sadie Harrison. Så i 2006 med Jeff Daniels, Joseph Gordon-Levitt, Matthew Goode og Isla Fisher, spillede hun rollen som Kelly i indslaget med titlen "The Lookout". Vandervoorts gode præstation i "CSI: Crime Scene Investigation" gav hende chancen for hovedrollen som Clark Kents kryptoniske kusine Kara Kent i CW-serien Smallville, og hun havde også en rolle i en "Bloodline"-episode i sæson otte. I 2009 spillede hun som Dani White i "Into the Blue 2: The Reef", og hendes næste film var "The Jazzman" med de canadiske startere Michael Ironside og Corey Sevier. Efterfølgende, i ABC science fiction-serien "V", portrætterede Vandervoort Lisa. Alle disse optrædener bidrog støt til Lauras nettoværdi.

I miniserien "Riverworld" spillede Laura som Jessie Machalan i 2010, og i 2011 spillede Vandervoort hovedrollen i "The Entitled" som Hailey Jones med Ray Loitta og Kevin Zegers. Derefter i " som Donavan Turner. Det var tydeligt, at hendes evner var efterspurgte og hjalp med at hæve hendes nettoformue. Desperately Seeking Santa" som Jennifer Walker, i 2012, "This Means War" som Britta, "Broken Trust" som Sophie og i "Ted" som Tanya. I 2013 medvirkede hun i "Cubicle Warriors" som Jessica og "Life of the Party" som Bea. I 2014, "Coffee Shop"

Samlet set har Laura nu været involveret i over 20 film, og et tilsvarende antal tv-produktioner i hendes karriere, der hidtil strækker sig over mindre end 20 år.

I sit personlige liv var Laura Vandervoot forlovet med Oliver Trevena, den britiske skuespiller og vært fra februar 2014, indtil parret slog op i marts 2015. Vandervoort bor i øjeblikket i Los Angeles, Californien.

Anbefalede: