Indholdsfortegnelse:

Orlando Blooms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Orlando Blooms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Orlando Blooms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Orlando Blooms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Orlando Bloom - Age, Birthday, Height, Net worth, Family, Wife, Affairs, Biography, Lifestyle 2024, Kan
Anonim

Orlando Blooms nettoværdi er $35 millioner

Orlando Bloom Wiki Biografi

Orlando Jonathan Blanchard Bloom, kendt som Orlando Bloom, er en engelsk skuespiller. Hvor rig er Orlando Bloom? Ifølge kilder er Orlando Blooms nettoformue anslået til at være 35 millioner dollars. Orlando Blooms nettoformue og årsløn kommer fra hans succesfulde karriere som skuespiller, hvor han har portrætteret en række mindeværdige og elskede karakterer. Født i 1977, i Kent, England, fik Orlando Bloom sin første optræden på skærmen i en biografisk film instrueret af Stephen Fry med titlen "Wilde", hvor han fik en mindre rolle som leje dreng. Blooms fremgang til berømmelse kom kort efter, i 1999, da han blev castet til at spille en rolle som Legolas i "Ringenes Herre"-trilogien.

Orlando Blooms nettoværdi $35 millioner

Anset for at være en af de mest indbringende filmserier nogensinde, bragte "Ringenes Herre" Orlando Bloom en verdensomspændende berømmelse og bidrog væsentligt til hans nettoværdi. Samtidig medvirkede Bloom i en krigsfilm instrueret af Ridley Scott "Black Hawk Down", og blev nomineret til Screen Actors Guild Awards tre år i træk, indtil han endelig vandt prisen i 2003. Bloom fulgte hans succesfulde skuespil karriere med endnu en mindeværdig rolle. Denne gang spillede han sammen med Keira Knightley og Johnny Depp i Gore Verbinskis "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl". Filmen, hvor Bloom portrætterede en smed Will Turner, har indtjent over 654 millioner dollars på verdensplan og vundet en række priser. Bloom har også medvirket i en lige så profitabel efterfølger "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest", samt en tredje film i serien med titlen "Pirates of the Caribbean: At World's End". Blooms bemærkelsesværdige skuespil og en berømthedsstatus havde stor indflydelse på hans nettoværdi på det tidspunkt. Gennem hele sin skuespillerkarriere har Orlando Bloom medvirket i langt de fleste film. Bortset fra allerede nævnte højindtjenende film medvirkede Bloom i "Troy" med Brad Pitt, "The Three Musketeers" sammen med Milla Jovovich, "Kingdom of Heaven" med Eva Green og Peter Jacksons "Hobbitten".

Ud over hans præstationer på skærmen har Bloom givet en stemme til Legolas' karakter i videospil "Ringenes Herre" og "Hobbitten". Bloom er også kendt for at akkumulere sin løn gennem forskellige påtegninger. Han er et ansigt for den største detailbutik i Japan "Uniqlo", såvel som et populært modemærke i Storbritannien "Topshop". Orlando Bloom, en berømt skuespiller med en anslået nettoværdi på 35 millioner dollars, er blevet værdsat af publikum og kritikere og har vundet en række priser, herunder MTV Movie Awards, Teen Choice Award, National Movie Award og en Phoenix Film Critics Society Award. Orlando Bloom deltager aktivt i forskellige velgørende organisationer. I 2009 deltog Bloom i "Australia Unites"-indsamlingen og blev senere samme år udnævnt til UNICEF Goodwill-ambassadør. Han er også kendt for at støtte velgørende organisationer som Røde Kors, Madkassefonden og Project HOME & Peace First. Bloom plejede at være gift med en australsk model Miranda Kerr, som fødte deres barn. Parret gik fra hinanden i 2013.

Anbefalede: