Indholdsfortegnelse:

Sharif Atkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Sharif Atkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sharif Atkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sharif Atkins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: কেন আ'মালে পরিবর্তন আসছে-না ?? by Mahmud Bin Quasem 2024, Kan
Anonim

Sharif Atkins nettoformue er 2 millioner dollars

Sharif Atkins Wiki Biografi

Sharif Atkins blev født den 29. januar 1975 i Pittsburgh, Pennsylvania USA, af David og Jacqueline, og er bedst kendt som en tv-skuespiller, der fik hovedroller i serierne ''ER'' og ''White Collars''.

Så hvor rig er Sharif Atkins fra midten af 2017? Autoritative kilder anslår, at Atkins' nettoværdi er så høj som 2 millioner dollars, akkumuleret fra hans to årtier lange karriere i skuespillerindustrien; han er også producer.

Sharif Atkins nettoværdi 2 millioner dollars

Skønt han er født i Pittsburgh, voksede Sharif op i Chicago, Illinois, hvor han efterfølgende gik på Northwestern University og dimitterede i 1997 med en bachelorgrad i teatertale.

Forud for sin karriere i skuespilindustrien arbejdede Atkins som stockdreng for Victoria's Secret i Chicago. Han fik sin tv-debut med støtteroller i serien ''Early Edition'' i 1998, derefter havde han i 1999 sin første filmrolle i ''Light it Up''. Atkins fortsatte med at lave flere støtteoptrædener på tv-shows, såsom ''Turks'' og ''That's the Life''.

Atkins' store gennembrud var rollen som Dr. Michael Gallant i ''ER'', et anmelderrost tv-medicinsk dramaprogram; han portrætterede en af hovedpersonerne og havde senere en tilbagevendende rolle i showet. Sharif portrætterede hovedpersonen i tre år, og han var derefter en tilbagevendende karakter fra 2005 til 2006.

Da Sharif blev løsladt fra det tidligere nævnte tv-show, fortsatte Sharif med at spille i ''Hawaii'' et NBC-politidrama og havde en masse på tallerkenen gennem de tidlige 2000'ere, og fortsatte med at optræde i tv-shows og tv-film. I løbet af denne tid havde Sharif roller i korte film, men forblev primært fokuseret på sin karriere på tv. I 2005 sluttede han sig til rollebesætningen i ''Eve'', en amerikansk sitcom, der spillede den tilbagevendende rolle som Grant. Efterfølgende optrådte Atkins som gæstestjerne i blandt andet ''In Justice'', ''Close to Home'' og ''Numbers''. Sharif fortsatte med at optræde som support, indtil han sluttede sig til rollebesætningen i ''White Collar'', et kritikerrost og prisbelønt drama-tv-show, hvor han fik hovedrollen som specialagent Clinton Jones, som optrådte i pilotafsnittet og efterfølgende optrådte i hvert afsnit, sikkert opnå mere anerkendelse; Sharifs karriere var på sit højeste på det tidspunkt, og hans nettoværdi steg støt.

Han var gæstestjerne i et afsnit af ''House'' i 2012, og optrådte derefter i ''Guardians of the Galaxy'', en amerikansk superheltefilm fra 2014. På samme måde fortsatte han med støtteroller på tv, og fra 2017 fik Atkins rollen som Christian Chase i en tv-film ''Amy's Brother''.

I sit personlige liv friede Sharif til sin mangeårige kæreste, Bethany Lynn Hotchkiss, ved et socialt arrangement i 2014, og parret giftede sig kort efter og har fra 2016 en datter.

Atkins er bredt anerkendt for sit velgørende arbejde og filantropi; han har været ambassadør for Operation Smile siden 2011 og besøgte Ecuador med organisationen tilbage i 2013, hvor han forsynede børn i nød med mad og andre fornødenheder.

Anbefalede: