Indholdsfortegnelse:

Parker Stevensons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Parker Stevensons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Parker Stevensons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Parker Stevensons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Parker Stevensons nettoværdi er $10 millioner

Parker Stevenson Wiki Biografi

Richard Stevenson Parker blev født den 4thjuni 1952 i Philadelphia, Pennsylvania, USA til forældrene Richard Stevenson, en investeringsrådgiver og skuespillerinde Sarah Meade. Professionelt kendt som Parker Stevenson på grund af et navnesammenstød med en anden skuespiller, begyndte han at lave reklamer i en tidlig alder, men fik sit store gennembrud ved at spille den smukke preppy boy-rolle som Frank i serien "The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries".

Som en af de mest eftertragtede skuespillere tilbage i 80'erne og 90'erne, har Stevenson en rapporteret nettoværdi på $10 millioner i begyndelsen af 2016. Tilbage i 1997, efter sin skilsmisse med skuespillerinden Kirstie Alley, tjente Stevenson angiveligt $6 millioner i aktiver, en betydelig skilsmisseforlig på det tidspunkt, især for en mand. I dag kommer skuespillerens midler fra hans forskellige skuespiller- og instruktørroller i film og tv og senest i hans nye bestræbelse som fotograf.

Parker Stevensons nettoværdi $10 millioner

Da han voksede op, tilbragte Stevenson sin barndom i Rye, New York og gik på Brooks School nær Boston. I en tidlig alder af 14 begyndte Stevenson at optræde i forskellige reklamer, takket være sin mor, der udløste hans kærlighed til skuespil. På college tog den spirende skuespiller arkitektur ved Princeton University og begyndte også at forfølge skuespil. I 1972, i løbet af sit sidste år, landede Stevenson sin første film "A Separate Peace", der etablerede ham som en af de skuespillere, man skulle holde øje med i den tid. Et par år efter tog Stevensons skuespillerkarriere fart, da han i 1974 spillede en af hovedrollerne i tv-filmen "Our Time", og derefter optrådte han i filmen "Lifeguard". Det var starten på hans nettoformue.

Projektet, der satte Stevensons navn på Hollywood-kortet, var dog, da han fik rollen som Frank Hardy i "The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries" i 1977. Efter showet sluttede i 1979, blev Stevenson tilbudt at portrættere den samme preppy teenager. i andre projekter, men brød endelig ud af den skal i 1981, da han fik rollen som rockstjerne i tv-filmen "This House Possessed". Alt sammen tilføjede støt til hans nettoværdi.

Stevenson bevarede sin status og værdi ved at spille flere roller på TV såsom "The Love Boat" i 1983, "Falcon Crest" fra 1984 til 1985 og "North and South: Book II" i 1986, hvor han spillede en borgerkrig soldat. Stevenson var også en af rollebesætningerne i det populære tv-show "Baywatch", hvor han spillede en advokat på sidelinjen som livredder. Han medvirkede også i lavet-til-tv-film i løbet af 90'erne, herunder "All the Rivers Run 2" i 1990, "Are You Lonesome Tonight" og "Shadow of a Stranger" i 1992 og i "Official Denial".

Efter at have opbygget sin nettoformue i banken fra skuespillets verden, satte skuespilleren farten lidt ned og begyndte at arbejde mindre. Nogle af hans nyere værker var tv-filmen "Trapped" og "Terror Park" i 2003. Den tidligere Baywatch-stjerne optræder stadig lejlighedsvis efter at have medvirket i filmen "Legend of the Seeker" tilbage i 2010 i tv-serien " Longmire"(2014) og senest i tv-filmen "His Secret Family" fra 2015. Alt bidrog til hans nettoværdi, men i disse dage foretrækker han at bruge sin tid på professionel fotografering, idet han er manden bag "Shadow Works".

I sit personlige liv er Parker Stevenson skilt fra skuespillerinden Kirstie Alley efter 14 års ægteskab (1983-97), og med hvem han har en søn og en datter.

Anbefalede: