Indholdsfortegnelse:

Arnold Vosloo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Arnold Vosloo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Arnold Vosloo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Arnold Vosloo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Arnold Vosloo Hollywood Actor Biography & Lifestyle 2024, Kan
Anonim

Arnold Vosloo nettoværdi er $4 millioner

Arnold Vosloo Wiki Biografi

Arnold Vosloo blev født den 16. juni 1962 i Pretoria, Sydafrika, af hollandsk og tysk afstamning. Arnold er en skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Imhotep i "The Mummy", og efterfølgeren "The Mummy Returns". Han spillede også Zartan i filmen "GI Joe: The Rise of the Cobra" og dens efterfølger. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Arnold Vosloo? Fra midten af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $4 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Han var en del af tv-serien "24" med at spille terroristen Habib Marwan, og da han fortsætter sin karriere, forventes det, at denne rigdom også vil fortsætte med at stige.

Arnold Vosloo nettoværdi 4 millioner dollars

Arnold voksede op i en familie af sceneskuespillere. Efter at have afsluttet gymnasiet gik han i militærtjeneste, og efter at have forladt militæret efter en lægeudskrivning, ville han forfølge en karriere som skuespiller. Han gik på Pretoria Technikon, hvor han ville studere drama.

Vosloo startede sin karriere i sydafrikansk teater og optrådte i skuespil som "More Is 'n Lang Dag", "Hamlet" og "Don Juan" og vandt flere Dairo-priser for sine præstationer. Han blev derefter castet i tv-showet "Torch Song Trilogy", og vandt derefter endnu en pris for sin præstation i "Melsie van Suid Wes". I 1984 gik han over til film og ville fortsætte med at vinde priser i projekter som "Boetie gaan Border toe". Han ville også blive en del af efterfølgeren "Boetie op maneuvers", før han spillede hovedrollen i "Mornga" og "Saturday Night at the Palace".

Nettoværdien steg støt, men han flyttede derefter til USA, hvor han ville prøve sig i teatret. Han var en del af den kortvarige "Salome", hvor han optrådte sammen med Al Pacino, og han blev derefter castet i sin første amerikanske film med titlen "1492: Conquest of Paradise", før han optrådte i efterfølgerne til filmen "Darkman", som afløser Liam Neeson. Han var skurken i filmen "Hard Target" og ville derefter finde stor popularitet i sin rolle i "The Mummy", som havde Brendan Fraser i hovedrollen, som gentog sin rolle i "The Mummy Returns". Han var også til stede ved åbningen af "The Revenge of the Mummy - The Ride", som blev en del af Universal Studios forlystelsesparker i 2004. Han fortsatte med at have forskellige skuespillerroller og optrådte som gæste i shows som "Charmed", "Alias"”, og “NCIS”, og havde også en stor rolle i “24” som Habib Marwan, og optrådte derefter i tre afsnit af “Chuck” i 2009.

Arnold vendte tilbage til Sydafrika og ville filme "Forgiveness" der såvel som filmen "Blood Diamond". Han har også forsøgt sig med videospilsprojekter, og hans seneste projekter inkluderer filmen "GI Joe: The Rise of Cobra" såvel som dens efterfølger. Alle disse muligheder har fortsat med at opbygge hans nettoværdi.

For sit personlige liv er det kendt, at Vosloo giftede sig med skuespillerinden Nancy Mulford og blev en naturaliseret amerikansk statsborger i 1988, men de blev skilt efter tre år. I 1998 giftede han sig med marketingdirektør Silvia Ahi. Parret har været kendt for at arbejde med Den Internationale Fond for Dyrevelfærd (IFAW). Vosloo er også kendt for sin lighed med skuespilleren Billy Zane, og joker ofte om det med folk og siger, at han er 'Titanic-fyren'.

Anbefalede: