Indholdsfortegnelse:

Richard Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Richard Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Richard Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Richard Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Richard Hamiltons nettoværdi er 50 millioner dollars

Richard Hamilton Wiki Biografi

Richard Clay Hamilton, født den 14. februar, 1978, er en amerikansk pensioneret professionel basketballspiller, som blev berømt, da han spillede med holdene Washington Wizards og Detroit Pistons blandt andre i National Basketball Association(NBA).

Så hvor meget er Hamiltons nettoværdi? Fra midten af 2016 anslås det af autoritative kilder til at være $50 millioner, erhvervet fra hans år med professionel basketball, sammen med hans mange optrædener på tv.

Richard Hamiltons nettoværdi 50 millioner dollars

Født i Coatesville, Pennsylvania, Hamilton er søn af Pam Long og Richard Hamilton. Hans forældre gik fra hinanden, da han var ung, og hans far flyttede hjemmefra. Selvom hans far ikke er sammen med dem, gjorde den ældre Hamilton det stadig til et punkt at tilbringe tid med ham som barn.

Selv i en tidlig alder elskede Hamilton altid basketball og spillede i skolen og på baner i nærheden af sit hjem. I løbet af sine skoleår på Coatesville High havde han svært ved at komme ind på holdet i løbet af sit første år, men gennem non-stop træning blev han til sidst en del af holdet i sit andet år.

På grund af sine færdigheder gik han senere på University of Connecticut og blev en del af basketballholdet i løbet af sine college-år fra 1996 til 1999. Nogle af de udmærkelser, han modtog, inkluderede, at NCAA-mesterskabet i 1999 blev kåret som en af de mest fremragende spillere i NCAA 1999, Consensus andethold All-American i 1998 og Consensus førstehold All-American i 1999 og var den anden førende scorer i hans colleges historie.

I 1999 kom Hamilton ind i NBA Draft og blev det 7. valg på holdet Washington Wizards. Selvom han kun tilbragte kort tid med holdet, satte hans overgang til professionel basketball ham i søgelyset og hjalp hans nettoformue enormt.

I 2002 blev Hamilton byttet til Detroit Pistons og tilbragte nogle af højdepunkterne i sin karriere med holdet. Han blev en del af 2004 Championship-holdet og blev NBA All-Star tre gange, i 2006, 2007 og 2008. Efter ni år med holdet forlod han i 2011 og skiftede til Chicago Bulls – hans nye kontrakt øgede hans formue enormt..

Hamilton brugte sit sidste år på at spille professionel basketball med Chicago Bulls, indtil han blev tvunget til at trække sig i 2015 på grund af en fodskade, der afholdt ham fra at spille.

Udover at spille basketball er Hamilton også et hyppigt ansigt på tv. Han har optrådt i shows som "NBA Fundamentals" og "Wanna Bet", der også hjalp med hans nettoværdi. Han er også en fortaler for børn og hjælper velgørende organisationer som Read to Achieve-programmet.

Med hensyn til sit personlige liv har Hamilton været gift med So Pluch-medlemmet T. J. Lottie siden 2009, og sammen har de sønnen Richard Hamilton II.

Anbefalede: