Indholdsfortegnelse:

Katherine LaNasa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Katherine LaNasa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Katherine LaNasa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Katherine LaNasa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Katherine LaNasa biography 2024, Kan
Anonim

Katherine LaNasa nettoværdi er $5 millioner

Katherine LaNasa Wiki Biografi

Katherine LaNasa blev født den 1. december 1966 i New Orleans, Louisiana USA, og er en skuespillerinde, danser og koreograf, bedst kendt af verden som Rose Brady i filmen "The Campaign" (2012) og som Fran Hansen i filmen "Frozen Ground" (2013), blandt andre optrædener.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Katherine LaNasa er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at LaNasas nettoværdi er så høj som 5 millioner dollars, et beløb tjent gennem hendes succesfulde karriere, som startede i slutningen af 80'erne. Hun havde succes som balletdanser, da hun var en del af Salt Lake Citys Ballet West og Karole Armitage Ballet, hvilket også forbedrede hendes rigdom.

Katherine LaNasa nettoværdi $5 millioner

Katherine er søn af kirurgen, Dr. James J. LaNasa, og hans kone Anne. Siden sine teenageår var Katherine blevet interesseret i dans og sluttede sig til North Carolina School of the Arts i Winsotn-Salem,. Hun sluttede sig også til Milwaukee Ballet, som hun var i lære hos, og som hun turnerede med på tværs af USA. Efter at hendes læretid sluttede, blev hun en del af Salt Lake City's Ballet West og turnerede også med Karole Amritage Ballet.

Efterfølgende begav hun sig ud på egen hånd i 1989, da hun hjalp John Carrafa med koreografien til filmen "Rooftops". Så året efter fik hun sin skuespillerdebut i filmen "Catching Fire", i en mindre rolle. Gennem 90'erne gik hun til audition for roller i film og serier, og som et resultat fik hun roller i produktioner som "Flashfire" (1994) med Billy Zane, Louis Gossett Jr. og Kristin Minter, og samme år optrådte i thrilleren "Mortal Fear", med Joanna Kerns, Gregory Harrison og Max Gail i hovedrollerne, og i 1996 medvirkede hun i thrilleren "Twilight Man". Hendes nettoværdi steg støt.

I 2001 fik hun et gennembrud med rollen som Bess Bernstein-Flynn Keats, en af søstrene i tv-komedieserien "Three Sisters" (2001-2002). Derefter portrætterede hun Atty. Yvonne Dunbar i tv-serien "Judging Amy" (2003-2005), og optrådte fra 2006 til 2007 i flere afsnit af tv-serien "Justice". Hun portrætterede også Lydia i den meget populære tv-komedieserie "Two and a Half Men" (2006-2011), og optrådte i 2010 i den romantiske komedie "Valentine's Day" med Jessica Alba, Jamie Foxx og Anne Hathaway, hvilket steg hendes rigdom i høj grad.

Kathrine fortsatte med filmroller, og var i 2012 med i komedien "Kampagnen", med Will Ferrell, Zach Galifianakis og Jason Sudeikis, og havde også en rolle i dramaet "Jayne Mansfields bil" samme år. Fra da blev hun mere fokuseret på tv-roller, og blev i 2013 castet som Sophia Bowers i tv-serien "Deception", derefter begyndte hun i 2014 at portrættere Adriana i tv-serien "Satisfaction", som varede indtil 2015, og senest, spillede hun Sally i flere afsnit af tv-komedie-mysterieserien "Imposters" (2017), hvilket også tilføjede hendes rigdom.

Med hensyn til sit personlige liv har Katherine været gift med Grant Show siden 2012, som er hendes tredje mand. Parret har et barn sammen. Hun giftede sig i 1989 med skuespilleren Dennis Hooper, som er 31 år ældre end hende, og de to var gift indtil 1992. Hun fødte deres søn Henry Lee Hooper i 1990. I 1998 giftede hun sig for anden gang med skuespilleren French Stewart og par blev skilt i 2012.

Anbefalede: