Indholdsfortegnelse:

Bret Boone Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Bret Boone Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bret Boone Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bret Boone Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Bret Robert Boones nettoværdi er $20 millioner

Bret Robert Boone Wiki Biografi

Født Bret Robert Boone den 6. april 1969 i El Cajon, Californien USA, han er en pensioneret Major League Baseball (MLB) anden baseman, som spillede for Seattle Mariners (1992-1993, og igen fra 2001 til 2005), Cincinnati Reds (1994-1998), Atlanta Braves (1999), San Diego Padres (2000) og Minnesota Twins i 2005, hvorefter han gik på pension. Han kom ud af pensionering i 2008 og skrev under med Washington Nationals, men dukkede aldrig op igen i MLB.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bret Boone er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Boones nettoværdi er så høj som $20 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som baseballspiller.

Bret Boone nettoværdi $20 millioner

Bret er søn af den tidligere major league-spiller og manager Bob Boone og hans kone Susan. Han har en bror, Aaron, som også er pensioneret baseballspiller. Hans far ham og hans bror påvirkede meget, men også Bret og Aaron begyndte på egen hånd at hænge ud i Phillies klubhus med Pete Rose Jr., som også blev baseballspiller, derefter Ryan Luzinski og Mark McGraw.

Bret gik på El Dorado High School, og efter studentereksamen indskrevet på University of Southern California. Han spillede baseball for USC Trojans, men efter kun et år erklærede han sig for MLB Draft og blev udvalgt af Seattle Mariners i femte runde, så han underskrev sin første professionelle kontrakt, hvilket startede hans nettoværdi.

Bret skrev historie i det øjeblik, han trådte ind på banen, da han blev tredje generations store ligaspiller, den første siden hans far Bob, og hans bedstefar Ray også spillede baseball.

I sin rookiesæson for Mariners postede Bret fire homeruns, men så i 1993 satte han holdrekorden for flest homeruns scoret af en anden baseman med 12. Desværre var det ikke nok til at stoppe hans bytte til Cincinnati Reds, hvor han blev indtil 1998 og vandt sin første Golden Glove Award det år, samtidig med at han modtog sin første All-Star spilinvitation takket være hans forbedrede præstation.

Efter de røde spillede han et år for Atlanta Braves og San Diego Padres, for så at vende tilbage til Mariners i 2001. Han blev i Seattle i de næste fire år og spillede sin bedste baseball og tjente sin anden og tredje All- Stjernespil, mens han også vandt tre gyldne handsker i på hinanden følgende år fra 2002 til 2004. Han vandt også to Silver Slugger Awards i 2001 og 2003, mens han i 2001 var AL RBI-leder. Så i 2005 blev han byttet til Minnesota Twins, som løslod ham lige efter 14 kampe på grund af hans dårlige præstation.

Han besluttede at trække sig det år, men i 2006 underskrev han en mindre ligakontrakt med New York Mets, men dukkede ikke op i MLB. Så trak han sig tilbage igen og udtalte, at han manglede passion for spillet. Det var dog ikke slutningen på hans karriere, da han i 2008 underskrev en mindre ligakontrakt med Washington Nationals. Desværre var han bare ikke god nok til major league-truppen og annoncerede sin pension igen.

Han startede sin lederkarriere i 2010, hvor han overtog stillingen hos Victoria Seals, der konkurrerer i Golden Baseball League, men efter kun fire kampe blev det meddelt af klubbens embedsmænd, at Bret forlod holdet for altid på grund af familiesager, uden uddybning.

Med hensyn til sit personlige liv har Bret været gift med Suzi, med hvem han har to børn, datteren Savannah Boone og sønnen Jacob Boone.

Anbefalede: