Indholdsfortegnelse:

William Brattons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
William Brattons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: William Brattons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: William Brattons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

William Brattons nettoværdi er $500.000

William Bratton Wiki Biografi

Født som William Joseph Bratton den 6. oktober 1947 i Boston, Massachusetts USA, er han en retshåndhæver, bedst kendt af verden for at have tjent som New York City Police Commissioner fra 1994 til 1996 og igen fra 2014 til 2016. han var kommissær for Boston Police Department fra 1993 til 1994 og chef for LAPD fra 2002 til 2009.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig William Bratton er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Brattons nettoformue er så høj som $500.000, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere, som startede i 1970. Han er også aktiv i politik, og fra 2011 har han fungeret som vicepræsident af Homeland Security Advisory Council, som også forbedrede hans rigdom.

William Brattons nettoværdi $500.000

William gik på Boston Technical High School, hvorfra han blev immatrikuleret i 1965. Derefter sluttede han sig til Military Police Corps, en retshåndhævende afdeling af den amerikanske hær, midt under Vietnamkrigen.

Fem år senere vendte han tilbage til sit hjemland Boston og sluttede sig til Boston Police Department. I 1975 blev han sergent og tre år senere blev han forfremmet til løjtnant. Takket være sin hengivenhed steg William ret hurtigt i graderne, og som et resultat blev han den yngste nogensinde Executive Superintendent for Boston Police, afdelingens næsthøjeste post i 1980, da han var 32 år gammel. Efter et interview med en journalist, hvor han talte om sine ambitioner om at blive politikommissær, blev William desværre frataget sin stilling og blev omplaceret som kontorinspektør. Efter et stykke tid blev han bragt tilbage til politistationen, men denne gang kun for at håndtere arbejdsforhold og 9-1-1 relaterede spørgsmål.

William opgav aldrig sine ambitioner, selvom hans tankeløse bemærkninger satte ham næsten et årti tilbage. Han blev dog politichef for Massachusetts Bay Transportation Authority i 1983 og beklædte stillingen indtil 1986, hvorefter han blev udnævnt til Superintendent for Bostons Metropolitan District Commission Police. Han blev til sidst 34. politikommissær i Boston, som han havde fra 30. juni 1993 til 1. januar 1994.

Tilbage i 1990 sluttede han sig til New York City Transit Police og blev i 1994 byens 38. kommissær for New York City Police Department. Støttet af den daværende borgmester Rudy Giuliani arbejdede de to på at omsætte den kontroversielle teori om knuste vinduer i praksis, som hjælper med at forhindre små forbrydelser som offentligt alkoholforbrug, hærværk og andre småforbrydelser. Han var også den, der startede CompStat-systemet til sporing af forbrydelser i byen. Men William trak sig fra sin stilling i 1996, da han tilsyneladende var under undersøgelse for flere mindre misbrug af sin stilling, men den egentlige grund til, at han var under undersøgelse, var det faktum, at han og Giulianis forhold blev anstrengt, da William modtog mere kredit end borgmesteren.

Efter New York flyttede William til Los Angeles, hvor han oprindeligt arbejdede med Kroll Associates som privat konsulent. Så i 2002 blev han udnævnt til LAPD's 54. politichef. Takket være hans store arbejde faldt kriminaliteten hvert år, hvor han var politimester, så han blev i 2007 genudnævnt til en ny femårig periode, hvilket ikke var sket i de sidste 20 år. Han tjente dog kun i stilling indtil 2009, hvorefter han fokuserede på andre ventures, herunder at forbedre forholdet mellem USA og britiske politiafdelinger. Han var også i samtaler med David Cameron, Storbritanniens premierminister om at blive deres politikommissær i Londons Metropolis, men den daværende indenrigsminister Theresa May afgjorde deres forslag, da hun insisterede på, at de skulle udnævne britisk statsborger. Ikke desto mindre modtog William den ærefulde titel som Commander of the Most Excellent Order of the British Empire af dronning Elizabeth II, for hans hengivenhed til at forbedre samarbejdet mellem amerikansk og britisk politi.

I 2012 rejste han til Oakland, hvor han fungerede som konsulent for byen, men i 2013 vendte han tilbage til New York, og fra 2014 til 2016 var han politikommissær.

Takket være sin fornemme karriere har William modtaget adskillige æresgrader, herunder en Bachelor of Science in Law Enforcement fra University of Massachusetts, en æresgrad fra New York Institute of Technology, mens han også var forskningsstipendiat ved John F. Kennedy School of Government, Harvard University.

Med hensyn til hans personlige liv har William været gift fire gange. Hans fjerde kone er Rikki Klieman, en advokat og Tru TV-analytiker, som han giftede sig med i 1999. Han har en søn fra et af sine tidligere ægteskaber og var gift med en advokat og Boston Police talskvinde og nyhedsoplæser Cheryl Fiandaca.

Anbefalede: