Indholdsfortegnelse:

Patrick Simmons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Patrick Simmons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Patrick Simmons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Patrick Simmons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Pat Simmons about Biker Culture 2024, April
Anonim

Patrick Simmons nettoværdi er $10 millioner

Patrick Simmons Wiki Biografi

Patrick Simmons blev født den 19. oktober 1948 i Aberdeen, Washington State USA, og er en sanger, sangskriver og guitarist, bedst kendt af verden som en af de originale Doobie Brothers, et rockband, der blev populært i 70'erne. Som en del af The Doobie Brothers blev Tom optaget i Vocal Group Hall of Fame i 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Patrick Simmons er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Simmons' nettoformue er så høj som 10 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere i musikindustrien, som startede i 1970. Udover at være medlem af The Doobie Brothers, er Patrick har også udgivet et par albums som soloartist, hvilket også forbedrede hans rigdom.

Patrick Simmons nettoværdi $10 millioner

Selvom han var født i Aberdeen, tilbragte Patrick sin barndom i San Jose, Californien, på grund af sin fars stilling som gymnasielærer på den lokale skole. Efter at have afsluttet gymnasiet, meldte Patrick sig ind på San Jose State University og boede i Santa Cruz i et stykke tid, før han begyndte på en musikkarriere.

Han sluttede sig til bandet Pud, som bestod af John Hartman, Tom Johnston og Dave Shogren. De ændrede navnet til The Doobie Brothers og underskrev en pladekontrakt med Warner Brothers i 1970, og deres første selvbetitlede album udkom i 1971, men nåede kun nr. 210 på Billboard-hitlisten. Ikke desto mindre fortsatte de med at lave musik, og med Tom og Patricks samarbejde om tekster gjorde de en forbedring, da deres andet album "Toulouse Street", nåede nr. 21 på Billboard 200-hitlisten og opnåede platinstatus i USA, hvilket kun øgede Simmons' nettoværdi.

Bandet fortsatte med succes indtil slutningen af 70'erne, men havde en stor ændring i line-up'et. I 1975 forlod Tom Johnston bandet på grund af helbredsproblemer og blev erstattet af Michael McDonald. Denne ændring påvirkede ikke deres succes, da album som "Takin' It to the Streets" (1976), "Livin' on the Fault Line" (1977) og "Minute for Minute", alle opnåede guld og platin status, med "Minut for minut" øverst på Billboard 200-listen. I 1982 afskedigede Patrick, som det eneste oprindelige tilbageværende medlem, gruppen og begyndte på en solokarriere. Fem år senere genforenede The Doobie Brothers i den originale line-up og har siden da udgivet yderligere fem albums, inklusive "Cycles" (1989), "Brotherhood" (1991), "Sibling Rivalry" (2000) og "Southbound" (2014), hvis salg øgede Patricks nettoformue yderligere.

Bortset fra The Doobie Brothers udgav Patrick soloalbummet "Arcade" i 1983 og "Take Me to the Highway" (1995), hvis salg også øgede hans nettoværdi.

Med hensyn til sit personlige liv har Patrick været gift med Cris Sommer siden 1990, med hvem han har tre børn. Han og hans kone er veteranmotorcykler entusiaster og har deltaget i 2014 Motorcycle Cannonball Endurance Ride og i 2016 Motorcycle Cannonball også.

Anbefalede: