Indholdsfortegnelse:

Evan Longoria nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Evan Longoria nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Evan Longoria nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Evan Longoria nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Evan Longoria is a Good Lawyer. 2024, Kan
Anonim

Evan Longoria nettoværdi er $30 millioner

Evan Longoria Wiki Biografi

Evan Longoria blev født den 7. oktober 1985 i Downey, Californien, USA, og er en professionel baseballspiller, der har spillet som den tredje baseman for Major League Baseball (MLB) holdet Tampa Bay Rays siden 2008. Longoria er en tre- gang All-Star og vandt Baseball World Cup 2007 i Tianmu med det amerikanske landshold.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Evan Longoria er fra midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Longorias nettoværdi er så høj som $30 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere som professionel baseballspiller, der startede i 2008. Longorias nuværende årsløn er $11,5 millioner.

Evan Longoria nettoværdi $30 millioner

Evan Longoria voksede op i Californien, hvor han gik på St. Raymond Catholic School i Downey og senere på Saint John Bosco High School i Bellflower. Selvom han var fremragende til baseball, mens han gik på gymnasiet, blev Longoria ikke tilbudt et college-stipendium, så han tilmeldte sig Rio Hondo Community College og spillede shortstop der.

Tampa Bay Rays valgte Longoria som det samlede tredje valg i 2006 MLB Draft, hvilket gav ham $3 millioner i signeringsbonus som en start på hans nettoformue. Evan tilbragte to sæsoner i mindre ligaer og repræsenterede Hudson Valley Renegades, Visalia Oaks, Montgomery Biscuits og Durham Bulls. Han fik sin MLB-debut i april 2008, og efter kun få dage underskrev han en ny seksårig kontrakt til en værdi af 17,5 millioner dollars. Efter en fantastisk rookiesæson blev han kåret som AL Rookie of the Year og fik en invitation til sit første All-Star-spil.

Sæsonen 2009 var den bedste i Longorias karriere, da han vandt Gold Glove Award, Silver Slugger Award og repræsenterede Rays i endnu et All-Star-spil. I 2010 vandt Evan igen Gold Glove Award og kom til All-Star for tredje år i træk, mens den næste sæson kom han og Rays til slutspillet, men tabte til Baltimore Orioles i den første. rund. I april 2012 fik Evan en revet baglår og blev tvunget til at gå glip af 13 uger før han vendte tilbage i august, men hans fravær reducerede alvorligt Tampa Bays playoff-chancer. I november samme år underskrev Longoria en ny seksårig forlængelse til en værdi af 100 millioner dollars, en aftale som skulle holde ham i Tampa indtil 2023.

I april 2014 satte Longoria franchiserekord med sit 164. homerun, mens han i september 2015 havde karrierens 200. homerun. I 2016-sæsonen noterede Evan 36 homeruns i karrieren, og senest havde han et homerun på sæsonens åbningsdag den 2. april 2017.

Med hensyn til hans personlige liv har Evan Longoria været gift med den tidligere månedens legekammerat Jaime Edmondson siden 2015, og de har en datter sammen. Longoria ejer en restaurant kaldet "Ducky's" i South Tampa. I marts 2011 blev hans sort/hvide Camaro RS fra 1967 og en Buick GSX stjålet fra hans område i Arizona; den samlede værdi af disse to biler var $100.000 på det tidspunkt.

Anbefalede: