Indholdsfortegnelse:

Nick Grimshaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Nick Grimshaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nick Grimshaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nick Grimshaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Little Mix Grimmy BBC Radio 1 2016 2024, April
Anonim

Nick Grimshaws nettoværdi er $2 millioner

Nick Grimshaw Wiki Biografi

Født Nickolas Peter Andrew Grimshaw den 14. august 1984 i Manchester, England, han er en radio- og tv-vært, bedst kendt af verden for sit engagement på BBC Radio 1 som vært for forskellige shows, inklusive The Radio 1 Breakfast Show starter i 2012.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Nick Grimshaw er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Grimshaws nettoværdi er så høj som $2 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere, som begyndte i 2006.

Nick Grimshaws nettoværdi på $2 millioner

Nick er opvokset i Oldham, Greater Manchester, og efter at han havde afsluttet gymnasiet, indskrev han sig på University of Liverpool, og mellem 2002 og 2005 studerede kommunikation og medier, men han ville ikke opnå en bachelorgrad, da han ikke bestod sit sidste år af studier, i stedet modtog han et Diploma of Higher Education. Mens han var på universitetet, var Nick en del af den studerendes radiostation ICON Radio.

To år efter hans uddannelse sluttede, sluttede Nick sig til BBC Radio 1, først som oplægsholder i programmet "Switch", sammen med sin ven og DJ Annie Mac. I oktober efter år begyndte Nick at være vært for "Weekend Breakfast Show", som varede indtil 2009, hvor han blev skiftet til 'The Late Show', efter Colin Murrays afgang. I de næste tre år blev Nick en af de mest populære værter på BBC Radio 1, og er i 2012 blevet forfremmet til at være vært for det daglige show "The Radio 1 Breakfast Show", hvilket kun har øget hans nettoformue i høj grad. Men seertallene af hans show begyndte at falde, og i maj 2015 havde han kun 5,5 millioner lyttere om ugen, hvilket bragte Sara Cox' misundelsesværdige resultater i 2003. Det var ikke enden på hans tilbagegang, som i august 2016, rapporterede rapporter, at han havde 'kun 5,4 millioner lyttere om ugen.

Udover radio er Nick også blevet anerkendt for sine tv-optrædener; fra 2007 sluttede han sig til Channel 4 som vært for det daglige morgenmadsshow "Freshly Squeezed",.ved siden af Alexa Chung, som senere blev erstattet af Jameela Jamil. Han og Jameela dækkede adskillige begivenheder og prisudsendelser for Channel 4, men var også værter for radioprogrammet "BBC Switch". Hans næste engagement var som vært for den 6-delte serie for Channel 4 om lørdagen med titlen "New Look Style the Nation" i 2011. Showet indeholdt modedesignere, der konkurrerede om en plads på New Look. Året efter var han medpræsentant sammen med Annie Mac på iTunes Festival, mens han i 2013 blev oplægsholder på BBC Three-panelshowet "Sweat the Small Stuff". I 2014 begyndte han med at præsentere "The One Show", og blev derefter i 2015 fast dommer på "The X Factor", hvilket øgede hans rigdom yderligere.

Med hensyn til sit personlige liv kom Nick ud som homoseksuel i 2012, og samme år blev han kåret som den 8. mest indflydelsesrige person blandt de 101 LGBT-personer i Storbritannien af The Independent.

Anbefalede: