Indholdsfortegnelse:

Taryn Southern nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Taryn Southern nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Taryn Southern nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Taryn Southern nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Akuntsu (Full Documentary) 2024, Kan
Anonim

Taryn Southerns nettoværdi er $300.000

Taryn Southern Wiki Biografi

Taryn Southern blev født den 16. juli 1986 i Wichita, Kansas USA, og er en skuespillerinde, komiker, forfatter, producer, digital strateg, sangerinde og YouTube-personlighed, bedst kendt for sine onlinevideoer og -serier.

En dygtig digital mediepersonlighed og en succesfuld skuespillerinde, hvor rig er Taryn Southern? Kilder oplyser, at Southern har samlet en nettoværdi på over $300.000 i midten af 2017, hovedkilden til hendes rigdom, der kommer fra hendes involvering i showbiz siden 2004.

Taryn Southern nettoværdi $300.000

Taryn voksede op i Wichita, hvor hun gik på Wichita East High School. Hun meldte sig senere ind på University of Miami, hvor hun opnåede en BS i antropologi og en BA i journalistik. Men samtidig begyndte hendes indtog i underholdningsverdenen i teenageårene, da hun spillede musikteater, og hendes første rolle var hovedrollen i den unge Jane Eyre i pre-Broadway-musicalen "Jane Eyre". I løbet af denne tid var hun også vært for flere teen-talkshows på WB og PBS. Da hun var 17, optrådte hun i tredje sæson af det populære sangkonkurrence-show "American Idol", og nåede Hollywood-ugen og Top 50. Hendes nettoformue var i starten.

Efter sin eksamen fra Miami arbejdede Southern kortvarigt hos NBC og Morgan Stanley. I 2006 flyttede hun til Los Angeles og fortsatte med at producere og spille hovedrollen i rejseserien "Project MyWorld", som hun solgte til DirectTV. Den ni-episoders dokumentar skildrede hende på rejse rundt i verden og møde sine MySpace-venner. Hendes rigdom voksede.

Året efter udgav hun "Hott4Hill", en YouTube-komedievideo, der støtter den amerikanske senator Hillary Clintons præsidentkampagne. Videoen, skabt som en satire over "Obama Girl"-videoen, blev meget populær, idet den blev bemærket af politiske analytikere på CNN og Fox.

I 2008 spillede Southern hovedrollen som Taryn Monaghan i WB-onlineserien "Sorority Forever". Samme år lancerede hun og hendes bedste veninde Jessica Rose et nyt mediestudie kaldet Webutantes, og hun skrev, producerede og medvirkede også i sin første komedie-musical-webserie kaldet "Private High Musical", som hun forvandlede til en halv times komedie pilot af samme navn i 2009 og solgte den til MTV. Alt bidrog til hendes formue.

Efter at have optrådt i thrillerfilmen "Single Black Female" fra 2009, fik Southern den tilbagevendende rolle som Allison i CBS-komedieserien "Rules of Engagement" i 2010, mens han også spillede reporter i science fiction-krigsfilmen "Battle: Los Angeles"., hvilket forstærker hendes popularitet og forbedrer hendes nettoformue yderligere.

Hun fortsatte med at udgive sit komediealbum fra 2012 samme år og nåede #20 på iTunes-komedielisten. Også hendes single "Crush" kom på Top 100 Radio. Hun ville senere udgive en række sange og covers, herunder yderligere to komediealbum, 2012 "On My Face" og 2015 "Flashback Friday", som også udvidede hendes rigdom.

I mellemtiden var hun i 2011 vært for online-pre-showet for den amerikanske version af "The X Factor". Når vi taler om sin værtskarriere, har Southern ledet shows som G4's "Attack of the Show", TVGuides "Hollywood 411", VH1's "Best Week Ever" og The Pulse's "2000s" og "Today Countdown", samt mange live-film premierer og tjener en stor indkomst.

I 2012 gæstede hun serier som "New Girl" og "Walking in LA", og gjorde mange andre tv-gæsteoptrædener i de følgende år, for serierne "The League", "Guys with Kids", "Last Man Standing".” og “Legit”, og havde tilbagevendende roller i serierne “Third String Kicker”, “The Single Life” og “American Dad!”. Alt sammen tilføjet til hendes nettoværdi.

Southerns seneste tv-optræden var i serien "Slumber Party" i 2016, og hendes seneste filmengagement var i 2016-komedien "Laid in America".

Hendes YouTube-kanal, TarynSouthern, som hun lancerede i 2012, har været ekstremt populær, idet den blev opført på New Media Rockstars Top 100-kanaler i 2014. Hendes onlinevideoer har været vist i People Magazine, Vanity Fair, Cosmopolitan, E! Nyheder, / og mere, tjener hende til forskellige priser og æresbevisninger, og også en betragtelig formue, selvom man kan undre sig over, hvorfor den ikke er større.

Southern har en tendens til at holde sit personlige liv væk fra offentligheden. Kilder er således uvidende om hendes forholdsstatus.

Anbefalede: