Indholdsfortegnelse:

Bob Crane nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Bob Crane nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bob Crane nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bob Crane nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Vlad and Niki play Giant Eggs Surprise with Toys 2024, Kan
Anonim

Bob Cranes nettoværdi er $250.000

Bob Crane Wiki Biografi

Robert Edward Crane blev født den 13. juli 1928 i Waterbury, Connecticut USA, af Rosemary og Alfred Crane, af irsk og russisk afstamning. Han var skuespiller, trommeslager, radiovært og discjockey, bedst kendt for at spille hovedrollen som oberst Robert E. Hogan i tv-sitcomen "Hogan's Heroes". Han blev myrdet i 1978.

Så hvor velhavende var Bob Crane? Ifølge kilder havde Crane samlet en nettoværdi på over $250.000, erhvervet gennem sit engagement i radio og tv.

Bob Crane nettoværdi $250.000

Cranes familie flyttede til Stamford, Connecticut i løbet af hans barndomsår, hvor han gik på Stamford High School, og immatrikulerede i 1946. I 1948 sluttede han sig til den amerikanske nationalgarde, og blev udskrevet to år senere.

Mens han stadig gik i gymnasiet, var Crane blevet en dygtig trommeslager, men i de tidlige 50'ere skiftede han fokus til radio, og fik sit første radiojob hos WLEA i Hornell, New York, og blev snart programdirektør. Flere måneder senere vendte han tilbage til Connecticut og fungerede kort som morgenpersonlighed og programdirektør hos WBIS i Bristol. Han begyndte derefter at arbejde på WLIZ i Bridgeport, og blev snart sendt til dens nykøbte station, WICC, også i Bridgeport, hvor han var vært for sit morgenshow, udover at være stationens programdirektør. Crane blev en populær radiopersonlighed. Alle bidrog til hans nettoformue.

I midten af 50'erne blev han hyret af CBS Radio til at være vært for morgenshowet på dens Los Angeles-station KNX, så han flyttede til Hollywood og begyndte at være vært for "The Bob Crane Show". Hans radioprogram blev en stor succes, toppede morgenens seertal og bragte gæster som Frank Sinatra, Marvin Gaye, Marilyn Monroe og Bob Hope også. På grund af sin egen personlighed og humor blev Crane kendt som 'konge af Los Angeles Airwaves', og blev også udnævnt til 'Man of a Thousand Voices', på grund af hans strålende stemmeefterligninger. Ud over at være en stor berømthedsinterviewer og en dygtig stemmeimitator optrådte han også ofte på trommer i sit show. Hans rigdom blev meget større.

I de tidlige 60'ere, på højden af sin succesrige radiokarriere, begyndte Crane at optræde som tv-gæsteoptrædener i shows som "The Dick Van Dyke Show" og "The Twilight Zone", og fortsatte med at optræde i filmene "Return to Peyton". Place" og "Man-Trap". Muligheder blev ved med at komme til ham, og han fik en rolle i det populære "The Donna Reed Show", hvor han spillede Dr. Dave Kelsey i to år, hvilket etablerede et ry i skuespillerverdenen og øgede sin nettoværdi.

I 1965 blev han castet i en ny CBS sitcom kaldet "Hogan's Heroes", en komedie om en gruppe krigsfanger i en nazistisk fangelejr, for at spille hovedrollen som oberst Robert Hogan. Showet blev et stort hit, og sluttede i den amerikanske tv-top 10, opnåede Crane to Emmy-priser og cementerede hans ry i Hollywood. Han forblev på showet i seks sæsoner, indtil det blev aflyst i 1971. Udover at styrke hans status i showbiz, forbedrede showet Cranes formue markant.

Efter at "Hogan's Heroes" sluttede, fortsatte Crane med adskillige andre roller i slutningen af årtiet, såsom i filmene "Superdad" og "Gus", og i tv-serier som "Tenafly", "Police Woman", " Ellery Queen" og "The Love Boat". Han medvirkede også i den kortvarige NBC-sitcom "The Bob Crane Show", hvilket yderligere udvidede sin rigdom. Han fik også omfattende teatererfaring og medvirkede i sceneproduktioner som "Send Me No Flowers", "Cactus Flower", "Tunnel of Love" og "Beginner's Luck".

I 1978 blev Crane myrdet på et hotelværelse i Scottsdale, en forbrydelse, der stadig er et mysterium.

I sit personlige liv var Crane gift to gange, først fra 1949 til 1970 med Anne Terzian, med hvem han fik tre børn. I 1970 giftede han sig med skuespillerinden Patricia Olson, professionelt kendt under sit kunstnernavn Sigrid Valdis, som spillede sammen med ham i "Hogan's Heroes". De fik to børn sammen. Selvom parret gik fra hinanden i 1977, forsonede de sig efter sigende kort før hans død.

Crane var involveret i filantropi, efter at have støttet organisationer som Cerebral Parese Foundation, Cystic Fibrosis Fund Drive og Arthritis and Rheumatism Foundation.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn StumbleUpon Pinterest Reddit

relaterede artikler

208

Kurt Brownings nettoværdi

101

Kate Ritchie nettoværdi

64

Lauren Francescas nettoværdi

Billede
Billede

520

Chris Elliotts nettoværdi

Efterlad et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

Kommentar

Navn *

e-mail *

Internet side

Anbefalede: