Indholdsfortegnelse:

Ben Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ben Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ben Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ben Jones nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Ben Jones nettoværdi er $500.000

Ben Jones Wiki Biografi

Ben Lewis Jones blev født den 30. august 1941 i Tarboro, North Carolina USA, og er skuespiller, politiker, dramatiker og essayist, men nok bedst kendt for at spille Cooter Davenport i tv-serien "The Dukes of Hazzard", i løbet af en karriere nu strækker sig over fem årtier.

Så hvor rig er Ben Jones? Ifølge kilder har Jones en nettoformue på over 500.000 $ i begyndelsen af 2017. Hans rigdom er blevet etableret gennem hans engagement i film- og tv-industrien, gennem hans politiske karriere og forfatterkarriere såvel som gennem hans "Cooter's" forretning.

Ben Jones nettoværdi

Jones voksede op i Portsmouth, Virginia, sammen med sine tre brødre, hvor han gik på Woodrow Wilson High School. Han indskrev sig senere ved University of North Carolina.

Hans skuespillerkarriere startede i slutningen af 60'erne og optrådte i kriminaldramafilmen "Killers Three". Han fortsatte med at lande en række roller i løbet af det næste årti, såsom i filmene "Together for Days", "Moonrunners" og "The Lincoln Conspiracy", såvel som i tv-serier som "Nashville 99" og "Walt Disney's" Wonderful World of Color”. Alle bidrog til hans nettoformue.

I 1979 blev Jones castet i action-komedie-tv-serien "The Dukes of Hazzard", for at spille den besværlige mekaniker Cooter Davenport. Showet opnåede enorm popularitet og blev et af de mest succesrige tv-shows nogensinde, både kritisk og kommercielt, hvilket gjorde det muligt for Jones at opnå en stor mængde berømmelse. Han forblev i det i syv sæsoner, indtil showets aflysning i 1985. Han forlod kort serien i løbet af anden sæson, på grund af en tvist over ansigtshår! Bortset fra at øge hans popularitet, hævede "The Dukes of Hazzard" Jones' rigdom betydeligt.

I mellemtiden var han også involveret i andre projekter. Han landede dele i film som "Don't Change My World", "Deep in the Heart" og "Fuldmåne i blåt vand". Hvad angår tv, optrådte han i serier som "Benji, Zax & the Alien Prince", "Dallas" og "CBS Summer Playhouse".

Efter at "The Dukes of Hazzard" sluttede, blev Jones involveret i politik. Som demokrat stillede han uden held til en plads i det amerikanske Repræsentanternes Hus fra Georgia i 1986. To år senere stillede han op til sædet igen og vandt. Efter at være blevet genvalgt i 1990 tabte han i det demokratiske primærvalg to år senere. Han stillede også op til sædet i 1994, men i en tabende indsats. Jones' fire år i kongressen forbedrede sandsynligvis hans nettoværdi.

I midten af 90'erne vendte han tilbage til skuespil og gentog sin rolle som Cooter Davenport i tv-filmen "The Dukes of Hazzard: Reunion!" i 1997, og optræder i serier som "Sliders" og "As the World Turns". Han har også bevaret sine politiske interesser, skrevet forskellige politiske essays og bidraget med meningsindlæg og klummer til aviser og magasiner som The Washington Post og USA Today.

Jones har også skrevet et enmandsspil, hvor han spiller baseballspiller og announcer Dizzy Dean, samt en erindringsbog med titlen "Redneck Boy in the Promised Land". Hans forfatterkarriere har yderligere øget hans rigdom.

Han fortsatte med at optræde i den anden "Dukes" tv-film i 2000, med titlen "The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood".

To år senere løb han uden held til en plads i United States House fra Virginia, men det lykkedes ikke, og siden da har Jones også været ret inaktiv, når det kommer til hans skuespillerkarriere.

Bortset fra sit engagement i underholdningsindustrien og sin karriere i politik, har Jones ejet "Cooter's", en kæde af butikker og museer over hele landet, med nuværende placeringer i Virginia og Tennessee. Dette har været en anden kilde til hans nettoværdi.

Når vi taler om sit privatliv, har Jones været gift flere gange med to børn fra disse ægteskaber. Han er nu gift med Alma Viator.

Anbefalede: