Indholdsfortegnelse:

Rick Mears nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rick Mears nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rick Mears nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rick Mears nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Rick Mears Story 2024, April
Anonim

Rick Ravon Mears nettoværdi er $15 millioner

Rick Ravon Mears Wiki Biografi

Rick Ravon Mears blev født den 3. december 1951 i Wichita, Kansas USA, og er en pensioneret racerkører, bedst kendt af verden som en af de tre racere, der har vundet Indianapolis 500 fire gange, mens han også har rekord for flest pole positioner i samme løb, med seks. Hans karriere startede i 1970'erne og sluttede i begyndelsen af 90'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Rick Mears er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mears' nettoværdi er så høj som 15 millioner dollars, et beløb tjent stort set gennem hans succesfulde karriere som racerkører.

Rick Mears nettoværdi $15 millioner

Skønt Rick er født i Wichita, Kansas, voksede han op i Bakersfield, Californien. Hans første erfaring med racerløb kom i vejen for offroad-racing, men han skiftede snart til Indy Car-racing, og debuterede som medlem af Art Sugai-teamet i Eagle-Offenhauser. Hans præstation blev bemærket af Roger Penske, som bragte ham ind i sit Penske Racing-team, på trods af at han allerede havde to succesrige kørere, Tom Sneva og Mario Andretti. Andretti havde dog andre engagementer, og Rick blev brugt som hans stedfortræder. I sin første sæson i Indy Car konkurrerede Rick i ni løb, som inkluderede Indianapolis 500, og selvom han ikke kom i mål, kvalificerede han sig faktisk på forreste række.

Ikke desto mindre vandt han tre løb i sin første sæson, hvilket var nok til at dele prisen som Rookie of the Year med Larry Rice.

I 1979 blev Rick forfremmet til et fuldtidsmedlem af Penske Racing og vandt sit første mesterskab med tre sejre og fire andenpladser. Han vandt også sin første Indianapolis 500. Det næste år var ikke så vellykket for Rick, da han kun sluttede på fjerdepladsen i point med én sejr, registreret i Mexico City. Han vandt dog to mesterskaber i træk i 1981 og 1982, hvilket gjorde ti sejre i løbet, men en anden sejr ved Indy 500 undgik ham. I 1984 vandt han sin anden Indy 500, men hans andre resultater var ikke nok til mesterskabet, da han sluttede som nummer fem. Siden da begyndte hans præstationer at falde, og han var ofte skæmmet af skader, men det lykkedes ham at vinde yderligere to Indy 500-løb, hvilket gjorde ham til en af tre racere, der vandt Indianapolis 500 fire gange.

Rick gik på pension i 1992, hvor det sidste løb blev vundet i Michigan i 1991.

Siden han gik på pension, har han arbejdet som konsulent og spotter for flere kørere i Penske Racing - i øjeblikket Helio Castroneves og, hvilket også forbedrede hans formue.

Takket være sin succesrige karriere blev Rick optaget i International Motorsports Hall of Fame i 1997, og det næste år blev han en del af Motorsports Hall of Fame of America. Senest blev han optaget i Team Penske Hall of Fame i maj 2017.

Med hensyn til sit personlige liv har Rick to ægteskaber bag sig; hans første kone var Dina Lynn Hogue, med hvem han har to børn. De var gift fra 1972 til 1983. I 1986 giftede han sig med Christyn Bowen, men de to blev skilt i 2002.

Anbefalede: