Indholdsfortegnelse:

Sergio Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Sergio Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sergio Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sergio Garcias nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Two Truths and a Lie With Sergio Garcia | TaylorMade Golf 2024, April
Anonim

Sergio García Fernández nettoværdi er $80 millioner

Sergio García Fernández Wiki Biografi

Sergio Garcia Fernandez er en Borriol, Castellon-født spansk professionel golfspiller, som er bedst kendt for at vinde over 20 internationale turneringer, inklusive The Players Championship. Født den 9. januar 1980, Sergio kommer fra spansk afstamning. En af de mest berømte og succesrige golfspillere i øjeblikket, Sergio Garcia har været aktiv i sit fag siden 1999.

En professionel atlet, der spiller i både PGA Tour og European Tour, kan man undre sig over, hvor rig er Sergio i øjeblikket? Fra begyndelsen af 2017 tæller Sergio sin nettoværdi til et beløb på $80 millioner. Det er overflødigt at sige, at Sergios involvering i golfsporten som professionel atlet i mere end 15 år har været den mest betydningsfulde for at øge hans rigdom. Præmiepengene, som Sergio har formået at vinde i adskillige internationale turneringer, såvel som påtegninger, har bestemt spillet en rolle i at gøre ham til mangemillionær.

Sergio Garcias nettoværdi 80 millioner dollars

Opvokset i Castellon og Madrid blev Sergio lært at spille golf af sin far, Victor i en meget tidlig alder af tre. Efterhånden som tiden gik, fortsatte Sergio med at blive mere og mere involveret i golf, og da han var seksten år, fortsatte han med at nå cuttet ved en European Tour-begivenhed, som den yngste til at gøre det. I 1999 startede Garcia sin professionelle karriere som golfspiller og spillede i European Tour. Han satte også rekorden som den yngste spiller, der nogensinde har konkurreret i Ryder Cup. Dette var et centralt punkt i Sergios karriere, da han ikke kun opnåede popularitet fra sine golffærdigheder ved store turneringer, men hans nettoværdi begyndte også at stige.

I løbet af sin karriere har Sergio formået at vinde otte PGA Tour-events, 11 European Tour-events, fem Asian Tours samt fem andre store internationale turneringer. Garcia er en af de få golfspillere, der har brugt det meste af sin karriere i top 10 på den officielle verdensrangliste for golf. Han steg til 2. position på ranglisten i 2008, da han vandt HSBC Champions-turneringen, som er hans karrierehøjde indtil i dag. Bortset fra det er han også kendt for at opnå karriereindtjening efter skat, der overstiger beløbet på $28 millioner. Det er klart, at det at vinde alle disse internationalt anerkendte turneringer har været meget vigtigt for at samle millioner af dollars til Sergio gennem årene.

Som atlet har Sergio spillet med flere betydningsfulde navne inden for golf, herunder Tiger Woods, Scott Hoch, Dudley Hart, Tim Clark og andre. Sergio er også kendt for at spille i de fleste turneringer som PGA Tours, European Tours, Asian Tours og andre, hvilket gør ham til en af de mest fremtrædende og produktive golfspillere i dag. Selvfølgelig har dette altid tilskyndet Sergio til at være en af de bedste golfspillere i verden lige nu.

Når han taler om sit personlige liv, fører denne 36-årige atlet sit liv som bachelor. For nu har han nydt sin karriere som en af de mest populære golfspillere i verden, mens hans nuværende nettoværdi på $80 millioner henvender sig til hans daglige liv.

Anbefalede: