Indholdsfortegnelse:

Donyell Marshalls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donyell Marshalls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donyell Marshalls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donyell Marshalls nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Donyell Lamar Marshalls nettoværdi er $28 millioner

Donyell Lamar Marshall Wiki Biografi

Donyell Lamar Marshall blev født den 18. maj 1973 i Reading, Pennsylvania, USA, og er basketballtræner, tidligere professionel basketballspiller, kendt for at spille i National Basketball Association (NBA) for otte hold gennem hele sin karriere fra 1994 til 2009 Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Donyell Marshall? Fra midten af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $28 millioner, for det meste tjent gennem succes i professionel basketball. Han er nu cheftræner for mændenes basketballhold i Central Connecticut. Han har også tjent som en del af trænerstaben på andre universiteter, og efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Donyell Marshalls nettoværdi 28 millioner dollars

Donyell gik på Reading High School og gik efter immatrikulering til University of Connecticut. Han sluttede sig til universitetets basketballprogram og ville til sidst blive Årets Big East Player i 1993-sæsonen.

Han forlod derefter skolen for at slutte sig til 1994 NBA Draft, og blev valgt til det fjerde samlede valg af Minnesota Timberwolves. Han spillede 40 kampe med Timberwolves i løbet af sin rookiesæson, før han blev byttet til Golden State Warriors, som han spillede for fra 1995 til 2000, da han blev byttet til Utah Jazz. Derefter spillede han med John Stockton og Karl Malone som en del af Jazz, før han i 2002 blev en fri agent. Han blev hurtigt underskrevet af Chicago Bulls, hvor han spillede med såsom Jalen Rose, og hans nettoværdi fortsatte med at stige.

Året efter blev han så byttet til Toronto Raptors. Han bandt Kobe Bryants NBA-rekord på 12 trepoints field goals i 2005, efter to år med Raptors. Efter at hans kontrakt sluttede, underskrev han for fire år med Cleveland Cavaliers, hvilket øgede hans nettoværdi yderligere. Holdet forsøgte at bygge op omkring LeBron James, og Marshall var medvirkende til holdets sejr i 2007 Eastern Conference semifinalen og nåede finalen mod San Antonio Spurs den sæson. I 2008 blev han byttet til Seattle Supersonics, men da holdet flyttede til Oklahoma blev han givet afkald og spillede efterfølgende en sæson mere med Philadelphia 76ers, inden han trak sig.

Efter at han trak sig tilbage fra spillet, arbejdede han som liveanalytiker efter kampen for Comcast Sportsnet i 2009, men forlod et år senere for at blive assisterende træner for George Washington Colonials. Året efter blev han assistenttræner for Maine Red Claws D-League-holdet, og i 2013 flyttede han til Rider University for at arbejde som assistenttræner. Efter en succesfuld sæson der blev han assistent for universitetet i Buffalo, naturligvis med succes, fordi han i 2016 blev cheftræner for Central Connecticut State.

Hans rekord for tre point field goals lavet i en kamp er fortsat uafgjort med Kobe Bryant og Stephen Curry. Hans nummer blev hædret ved University of Connecticut under en Huskies of Honor-ceremoni.

For sit personlige liv er det kendt, at Donyell er gift med Leea, og de har tre sønner og en datter. Har onkel er Hall of Fame professionel fodboldspiller, Lenny Moore.

Anbefalede: